Quantcast
Radio1_v_zivo


TE IMA RAD? Kako veš, da mu pomeniš VEČ, kot bo sam priznal? TOLE ga razkrije TAKOJ
Ljubezen in odnosi | 26. 10. 2017 11:51
Nekatere stvari bo prej pokazal, kot priznal ...
Ključne besede:     ljubezen    zaljubljenost    moški    ženske    čustva
Določene stvari bo prej pokazal kot priznal.

Za razliko od moškega, se ženski zelo pogosto že na prvi pogled vidi, da je zaljubljena, oziroma, da do nekoga goji nekaj več kot zgolj prijateljstvo. Pri moških je to malce drugače, saj je z njegovega obraza in na podlagi njegovih besed težje razbrati, kaj točno čuti do tebe - je to prijateljstvo, zaljubljenost, zgolj želja po spolnosti, prebolevanje bivšega dekleta, ... ?   

 

Obstaja pa nekaj stavkov, ki moškega na nek način razkrinkajo, čeprav morda sam tega še ni pripravljen priznati ali potrditi. Sicer resda obstajajo tudi takšni pobje, ki tovrstne stavke pripovedujejo samo zato, ker vedo, da si jih ženske želijo slišati, ampak če tvoj dragi nima za sabo celega bataljona zlomljenih src, si lahko prepričana, da se je njegovo srce ogrelo zate.


Torej, če tvoja simpatija večkrat v pogovoru navrže vsaj štiri od naslednjih stavkov, si lahko prepričana, da ne gre le za avanturico, temveč obstaja velika verjetnost, da si se prikradla v njegovo srce. 

 

 

1. "Opazil sem, da ..."

Če moški, do katerega čutiš nekaj več reče, da je nekaj opazil pa naj bo to način, kako piješ kavo ali pa se avtomatično nasmehne tvojemu posebnemu smehu in nerodnemu padcu dva tedna nazaj - to pomeni, da je zelo pozoren na vse, kar počneš in da daje pozornost vsem najmanjšim detajlom, ki te delajo tako posebno.

Takšne malenkosti vidi le tisti moški, ki kaže veliko zanimanje zate in se ti želi še bolj približati, da bi o tebi izvedel še več.

 2. " Ali ti morda lahko jaz pomagam pri tem?"

Moški imajo radi občutek, da jih nekdo potrebuje in, da lahko pomagajo. Če ti ponudi kakršno koli pomoč pa naj bo to le menjava žarnice v avtomobilu ali pa da ti nese težak nahrbtnik, si lahko brez skrbi, zagotovo si mu všeč.

Moški ne bo ponudil svoje pomoči popolnoma vsaki pripadnici nežnejšega spola, ti pa si lahko prepričana, da se lahko nanj vedno zaneseš.

 3. "Tole me je spomnilo nate ..."

Moški načeloma ne bo zelo direktno povedal, koliko mu pomeniš, bo pa z majhnimi detajli pokazal točno to. Če ti na primer reče, da ga je neka pesem spomnila nate, ali pa ti pošlje neko fotografijo, za katero ve, da ti bo všeč, si lahko prepričana, da veliko razmišlja o tebi in da malenkosti iz svojega vsakdana povezuje s tabo.

 

 4. Zaskrbljeno: "Kje si, je vse ok?"

Recimo, da nimamo opravka s preveč posesivnim moškim, ki te preverja na vsakem koraku, temveč gre za to, da ga dejansko skrbi, kako si in kako si na primer opravila z izpitom na faksu, ali sestanku v službi. Podobno se zgodi, če se mu nekaj časa ne javiš, zaradi česar je vidno v skrbeh. Rad je namreč s tabo v rednem kontaktu in ga posledično seveda zmede, če od tebe dalj časa ni slišati niti besedice. 

 5. Komplimenti kot so: "Lepa si" ali pa "Ti si res nekaj posebnega ..."

Tovrstni komplimenti so zelo jasen znak, da si mu všeč in do tebe goji posebna čustva. Sploh, če zraven opaziš, da preprosto ne more umakniti pogleda s tebe, ti mrši lase in obenem nežno poljublja. Ženske so zelo pogosto izredno kritične do sebe, zato ji takšen stavek, ki prihaja iz ust njene simpatije, res veliko pomeni. 

 6. "Ob tebi sem ... "

Ne glede na to, kako filmski in klišejski se zdi ta stavek, če ti ga izreče moški, za katerega ti ni vseeno, si lahko prepričana, da tudi njemu ni vseeno zate.

Moški nikoli ne bo uporabil tega stavka, če tega ne bo mislil. Ko ti bo težko zaradi krega s prijateljico, drame v službi, ali pa, ko boš potrebovala le ramo za jok, bo ob tebi s tablico čokolade in objemom. Morda se bo pojavil pod tvojim blokom povsem nenapovedano, ko boš ti zgoraj ležala na postelji in jokala v blazino ter te tako presenetil in spravil v boljšo voljo. Morda bo prišel do tvoje službe samo toliko, da te stisne k sebi pa čeprav le za nekaj minutk. Karkoli od tega ali karkoli podobnega zelo jasno nakazuje, da v tebi vidi vec kot le dekle, s katero bi se samo malce pozabaval.

 7. "Pogrešam te ..."

Moški prizna, da nekoga pogreša samo takrat, ko to dejansko občuti. Morda ti ne bo priznal, a tudi on se pogosto spomni nate, se sprašuje kaj počneš in pomisli, kako prijetno bi bilo, če bi bila tisti trenutek skupaj. Ja, ker te pogreša. Bo priznal? Takoj ne. Bo pa pokazal.

 8. "Težko mi je. Vznemirjen sem, Živcira me ..."

Ko ti moški zaupa svoje težave, to pomeni, da ti zaupa in se ob tebi počuti varnega. Moški sicer neradi priznajo, da jih je kaj užalostilo, a ko to kljub temu naredi, se moraš zavedati, da je zanj to izredno pomemben trenutek. Ženske namreč lažje pokažejo svojo žalost, moški jo bo prej skril ali potisnil v podzavest. To pomeni, da ti zaupa in se ob tebi počuti dovolj sproščenega, da lahko deli vse težave in frustracije, ki jih morda ima.

 

 

 

9. "Nisem ljubosumen, ampak ..."

 

Kljub temu, da ti večkrat reče, kako ni ljubosumen tip moškega pa vseeno lahko opaziš, da mu tvoj najboljši prijatelj, ki ga poznaš še iz vrtca, ni posebej všeč in vedno najde razlog, da ga vplete v vajin pogovor pa čeprav se ta potem konča s prepirom. Bi kaj takšnega storil moški, ki ne čuti nič do tebe?  

 

 

10. "Ne odhajaj še. Ostani še minutko."

 

Na vratih pred odhodom te močno stisne k sebi in ti zašepeta, da ostaneš še nekaj časa. Želi si te ob sebi in se težko poslovi. Ostani ...