Quantcast
Radio1_v_zivo


TE STRAHOVE ima vsak moški v sebi, pa čeprav ZANIKA!
Ljubezen in odnosi | 24. 10. 2017 10:09
Razkrivamo, kateri so strahovi, ki jih globoko v sebi skrivajo moški!
Ključne besede:     strahovi    moški    psihologija    vzgoja    nesamozavest
Kdo bi si mislil: TAKI mačoti, a imajo svoje STRAHOVE!

Kdo bi si misli, da imajo tudi moški določene strahove. Izgledajo namreč zelo odločno! Večina žensk bi se strinjala, da to ni mogoče, da je to samo stereotip. Ampak ni!

Zagotovo poznaš moškega, ki se boji ene od teh stvari ali pa mogoče še katere več! OZNAČI GA v komentarju na našem Facebooku!

1. Denar

To je ena stvar, s katero se moški zelo obremenjujejo, saj so mnenja, da morajo poskrbeti za ženo in otroke. A ne zavedajo se, da je ženskam bolj pomembno to, da jih imajo moški radi in da pazijo na njih. In če imaš žensko, ki jo zanima samo tvoj denar, potem ni vredna tvojega časa.


2. Višina

Ena od glavnih karakteristik »idealnega moškega« je višina. Moški mora biti večji od ženske in to toliko, da lahko ona brez skrbi obuje petke. In če to ne bi bilo tako pomembno, potem bi bilo na svetu veliko več srečnih parov.

3. Izgled njihovega telesa

Ženske so prepričane, da mora biti njihovo telo idealno. Mislijo, da morajo biti stalno na dieti. Moški se s tem ne obremenjujejo toliko, a to ne pomeni, da nič ne dajo na svoj zunanji izgled. Najbolj se bojijo, da bi njihova punca ponoči zagrabila njihov pivski trebušček.

4. Grožnja drugih moških

Moška ljubosumnost zna pogosto biti še hujša kot pri ženskah. Mogoče tega ne pokažejo, vsaj ne tako dolgo, dokler jim dekle ne začne razlagati o svojem zabavnem sodelavcu. Da boš pomagala premagati strah mu povej, da je on edini in da ni razloga, da bi se bal.5. Premalo izkušenj v razmerjih

Slika mačo moškega je nočna mora vsakega moškega, zaradi tega vedno želijo izpasti kot odlični ljubimci in lažejo o številu žensk, ki so jih imeli. A potem lahko nastane težava, saj ženske hitro ugotovijo, kdo ima izkušnje in kdo ne. Zato je pomembno, da si vedno iskren.

6. Poraščenost

Večni, vsakodnevni problem moškega so dlake. Ali jih je premalo ali pa preveč. Če jih je premalo, potem ne delujejo dovolj možato, če pa jih je preveč, potem izgledajo neurejeno in zastrašujoče. Kateri so ženskam bolj všeč pa je odvisno od okusa!7. Dieta

Tudi moški so kdaj pa kdaj na dieti. In če ženska reče, da je na dieti, potem je to povsem normalno. Če pa to reče moški, potem to zveni zelo čudno. A logično je, da vsak želi biti zdrav in v dobri formi, samo moški o tem ne govorijo tako pogosto.

8. Koliko partnerjev je imela njegova punca pred njim

Moškega to skrbi predvsem zato, ker se boji, da bo manj izkušen kot njegova punca. Najbolj pomembno je, da se oba zavedata, da je preteklost že mimo in da se morata oba skupaj osredotočiti na prihodnost.


9. Izkazovanje čustev

Ne jokaj, ti si moški. To fantje slišijo že v ranem otroštvu, saj starši ne želijo, da bi se sovrstniki iz njih norčevali. Vedno morate biti močni, da zaščitite svoje punce, žene in otroke. Zato moški tudi odrastejo v strahu, da bi jim kdaj ušlo in bi pokazali čustva. A on nikomur ne dolguje nič, zato ima pravico, da pokaže, kar čuti.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del