Quantcast
Radio1_v_zivo


Ta TRI astrološka znamenja so najbolj NERAZUMLJIVA!
Horoskop | 25. 10. 2017 4:18
Horoskop tokrat razkriva, katera znamenja so najbolj zakomplicirana
Ključne besede:     horoskop    znamenja    nerazumljivi    
Mogoče se iz tega lahko še kaj naučiš!

V horoskopu imamo 12 astroloških znamenj. Vsako ima slabosti in prednosti. Astrologija nam omogoča vpogled v osnove karakterja določenih oseb, tokrat smo s pomočjo pozicije planetov, lune in sonca ugotovili, katera so astrološka znamenja, ki jih je najtežje prenašati!

 

Znamenja, ki so usmerjena k svobodi

STRELEC: Če si strelec, potem spadaš med najbolj zakomplicirane osebe med vsemi znamenji. Kot da bi želeli uloviti svobodnega strelca. Nagnjen/a si k temu, da si stalno v gibanju. Sicer je v tvoji družbi kar zabavno, a ne maraš ujetništva. Ta občutek dobiš predvsem takrat, ko se počutiš, da za druge ljudi žrtvuješ preveč svoje svobode. Sem spadajo tudi ljudje, ki spadajo pod znamenje dvojčkov, vodnarja in rib.

 

STRELCI so precej svobodni ljudje!


Znamenje, ki je preveč idealistično

DEVICA: Device ste zelo idealistično. Prav zato ste pogosto zelo izbirčne, težko te je zadovoljiti. Stalno se sprašuješ, če je mogoče nekje na svetu oseba, ki bi bila boljša zate kot ta, ki jo imaš sedaj. Zato pozor: če si v razmerju z devico se nikar ne trudi, da bi se trudil/a na vse načine, da bi ji/mu dokazal/a, da si dovolj dober/a. Bodi to kar si in se zavedaj, da si kul.

 

Idealistične device v vsakem človeku iščejo napake!


Najbolj negotovo in zadržano znamenje je…


TEHTNICA: Osebe, ki so rojene v drugi polovici septembra in v prvi polovici oktobra so prav tako zelo težko za razumeti. Vzamejo si čisto preveč časa za to, da se odločijo, če z nekom sploh želijo biti v razmerju. Zato je pomembno, da si potrpežljiv/a in jim pustiš, da pretehtajo svoje možnosti in se končno odločijo. Če ji boš silil/a v sprejetje neke odločitve, potem jih boš najverjetneje odgnal/a. Ko se enkrat odločijo, pa običajno precej težko izstopajo.

 

Tehtnice vedno tehtajo med možnostmi!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del