Radio1_v_zivo


Fant je 365 dni jedel samo PICO! Nepričakovan rezultat te bo pustil odprtih ust!
WOW | 20. 10. 2017 9:12
Slike obrokov je redno objavljal na splet, ker mu marsikdo ni verjel
Ključne besede:     pica    hujšanje    leto    dieta
Brian se je lotil diete s pico in celo shujšal!

Vsi, ki so se že kdaj v življenju lotili diete ali vsaj želeli izgubiti kakšen odvečen kilogram, so vedeli, da morajo z jedilnika črtati pico ter ostalo hitro hrano. Mladenič, po imenu Brian Northrup iz New Jerseyja pa je naredil obratno. Lotil se je fascinantne diete, ki se je ne bi branil skoraj nihče in z njo prišel do želene postave in vrhunske forme.

Kako mu je uspelo?


Vsakodnevni obrok - pico, je redno objavljal tudi na Instagramu, saj mu marsikdo ni verjel, da se ni zredil niti za kilogram

Želel je dokazati, da v času diete ni treba stradati in lahko ješ vse (tudi nezdravo), a pod enim pogojem - da imaš dovolj samodiscipline za redno vadbo in poskrbiš za pravo mero gibanja. Brian je obiskoval fitnes in se tam potil od 3x do 4x na teden. Delal je z utežmi, tekel na stezi in poskrbel za celotno telo. Po letu dni uživanja pice je shujšal za skoraj 3 kilograme in uspel priti do izvrstne telesne kondicije.

''Vsakemu ustreza drugačna prehrana in je pomembno, da se vsak posameznik odloči, da zaužije tisto, kar njegovo telo dejansko potrebuje,'' je povedal Brian.

Preden se je lotil izziva s pico, se je posvetoval z osebnim zdravnikom, ki je nadzoroval njegovo raven holesterola, sladkorja in krvi. Rezultati so bili vedno v mejah normale, brez sprememb, ki bi slabo vplivale na njegovo zdravje.


''Vse lahko ješ, le, če poskrbiš za redno telesno vadbo'' je mnenja tale mladenič''Sem bolj majhne rasti in nikoli nisem bil dober športnik, zato sem želel vsem dokazati, da se da s trdim delom doseči marsikaj''365 dni je jedel pico različnih okusov in z raznoraznimi dodatki - brez slabe vesti

Brian pa ni prvi, ki se je kilogramov znebil z nezdravo prehrano in s tem prišel do želene postave. Nenavadnih diet s sladicami in hitro prehrano so se ljudje že lotili v preteklosti ter bili pri tem zelo uspešni. 


Zadnji dan pa si je privoščil kar tri pice