Quantcast
Radio1_v_zivo


KAKŠNA DRAMA: Fotka, ki je naredila TOTALNO ŠTALO! Poroke so odpovedane, ženske pa v jok!
Viralno | 18. 10. 2017 8:25
Mladoporočenca sta razjezila oblasti - nihče ni pričakoval takšnega ukrepa!
Ključne besede:     poroka    poročna fotografija    Rodos    Grčija    Grki    drama
Povzročila sta pravo dramo.

Novopečena zakonca Carly in Matthew Lunn sta si na grškem otroku Rodos obljubila večno zvestobo, potem pa s svojo poročno fotografijo izzvala val ogorčenja. 

 


Na fotografiji ima Matthew spuščene hlače, Carly pa je v pozi, ki močno spominja na oralno zadovoljevanje. Na sprožilec je pritisnil eden od svatov, fotka pa je zelo hitro končala na Facebooku.

Reakcije so različne. Nekatrei so navdušeni nad idejo in so se šaljivi fotki nasmejali, medtem ko so se našli tudi takšni, ki jim skednja nikakor ni bila všeč.  

Na incident z omenjeno fotografijo je najbolj burno reagiral Giorgos Eleftheriou, predsednik lokalne otoške skupnosti Lindos. Odpovedati je moral na stotine poročnih obredov, saj so bili prebivalci otoka popolnoma šokirani nad obnašanjem dveh odraslih ljudi.

Prišlo je celo do tega, da lahko proti paru vsi tisti, katerih poroka je bila odpovedana, sprožijo številne pravne postopke.

Eden izmed teh je tudi Daniel Gaynor, 32, ki razmišlja točno o tem, mladoporočenca pa je označil za izmečka

 Mladoporečenca, ki st "zakuhala" to dramo. 

 

Odzval se je tudi par. Matthew je za The Sun povedal: "Vse skupaj je pretirano. Samo šalila sva se in ob tem uživala. Grki pretiravajo. Ne zdi se nama, da bi naredila karkoli narobe, vseeno pa nama je žal, da sva posnela fotko. Če bi vedela, da bo tako, je ne bi."Carly je poročno fotko označila za simpatičen in hudomušen prikaz njunega smisla za humor in ji je žal, da je bilo zaradi fotografije odpovedanih na stotine porok.


Pari z vsega sveta, predvsem Britanci, ki jih je v paketu odpovedanih porok kar 99%, sedaj klicarijo direktorja otroške skupnosti in jokajo v telefon zaradi njegovega strogega ukrepa. Dejal je:"Mi smo Grki in spoštujemo tradicijo. Ne smemo dovoliti, da tovrstno gnusno obnašanje prevlada. Povprečno število na tovrstnih porokah je 30-90, in če vzamemo v obzir, da je bilo odpovedanih 500 porok, lahko resnično govorimo o velikem upadu gostov." 

 


Elefteriou je še dodal: "Sram ju je lahko. Bi naredila kaj takšnega v svoji domovini?"

 

 

 

Fotke s poročnega slavja, ki niso zmotile nikogar. :)

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del