Quantcast
Radio1_v_zivo


NEVERJETNO, celo tvoji najljubši čevlji razkrijejo marsikaj o tvoji osebnosti!
Psihologija | 12. 10. 2017 9:46
Si ljubitelj tekaških čevljev, petk ali pa natikačev? POGLEJ kaj to pove o tebi!!
Ključne besede:     čevlji    psihologija    osebnost    prijateljstvo    karakter
Čevlji, ki so pri tebi na prvem mestu, razkrivajo marsikaj o tvoji osebnosti

Kdo bi si mislil. Vsaka naša navada, priljubljena stvar ali hobi razkriva precej o naši osebnosti. Tako tudi čevlji, ki jih najraje nosiš povejo OGROMNO o tem, kakšna oseba si. Si človek dejanj, nekdo, ki išče pozornost ali pa zvest/a prijatelj/ica? No, modni ekspert nas je poučil, kako lahko razkrijemo človekovo osebnost s tem, ko ga pogledamo v čevlje.

 

Kdor nosi visoke pete brez problema prevzame odgovornost


Ko nastane kriza bo oseba z visokimi petami vedno tista, ki bo pripravljena prevzeti nadzor nad situacijo. Te osebe so stabilne na tleh in so zmožne sprejemati hitre in pametne odločitve. So tudi samozavestni in ljudje okoli njih se počutijo varne. Je pa res, da je oseba, ki rada nosi visoke petke, rada tudi v središču pozornosti.

Tekaški čevlji so znak tistega, ki ve, kaj si v življenju želi!


Če si oseba, ki uživa v športnih izzivih, novoletne zaobljube jemlje resno in je znana po tem, da ji ni problem narediti dodatnega kilometra, potem stavimo, da imaš najraje teniske. Te osebe so zelo samozavestne, organizirane in znajo slediti cilju. So tudi odgovorne, poskrbijo za vse in vedno so povsod. Najpogosteje so to kar mamice.

Cokle imajo najraje tisti, ki znajo vzpodbujati druge in veliko časa preživijo zunaj


Bi te prijatelji opisali kot osebo, ki je z nogami trdno na tleh? Si najsrečnejši/a na pohodih ali pa pri opazovanju sončnega vzhoda? Če ja, potem si zagotovo tip osebe, ki obožuje cokle. Ti ljudje imajo avanturistični duh v sebi in so precej časa v naravi. Obožujejo jo, hkrati pa vse, kar je povezano z njo. Ljudje, ki najpogosteje nosijo cokle so medicinske sestre, zdravniki, kuharji in drugi ljudje, ki delajo v kuhinji. To ni naključje, saj so to ljudje, ki vzpodbujajo druge in so zelo ljubeči.

Balerinke so značilne za tiste, ki poskrbijo za ve… Vendar na skrivaj


Če si oseba, ki rada nosi balerinke, potem lahko popolnoma prepričano rečemo, da daješ vse od sebe, vendar bolj na skrivaj. Ne zahtevaš nobene pozornosti, niti ne zahtevaš pohval za tvoje vedno z odliko opravljene projekte. Si zelo skoncentrirana in prijazna oseba. Ženske, ki nosijo balerinke so tiste, ki storijo vse pomembno na tem svetu.

Delovni čevlji oziroma gojzdarji so znak tistih, ki morajo vse splanirati vnaprej


Priznaj: vse kar počneš moraš imeti vnaprej skrbno splanirano, je tako? Ne maraš impulzivnosti, si zelo analitična oseba in za doseganje ciljev v življenju raje uporabiš strategijo. Prav zato si vedno vnaprej pripravljen/a na to, kar prihaja, nikoli ti ni treba skrbeti, da bi kaj šlo narobe. Si z nogami trdno na tleh, praktičen/a in vedno z natančnim načrtom.

Japonke so najljubši čevelj tistim, ki so sproščeni in ležerni… In ljubijo poletje


Te osebe so zelo sproščene, nikoli ne komplicirajo in predvsem je z njimi precej lahko shajati. Prepustijo se toku in pustijo, da jim življenje samo prinese to, kar jim je namenjeno. Sledijo tistemu, kar jih v nekem trenutku osrečuje, pripravljene so na vse. Če obožuješ japonke te imajo prijatelji verjetno zato, ker spoštuješ vsak trenutek in si vedno za akcijo.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del