Quantcast
Radio1_v_zivo


7 PRAVLJIČNIH: Krompirjeve počitnice, ki jih z družino ne boste pozabili
Oglas | 21. 10. 2017 9:50
Ideje za nepozabne jesenske počitnice z vašimi najmlajšimi
Ključne besede:     krompirjeve počitnice    otroci    terme    Slovenija    Hrvaška    Megabon

Zdi se kot včeraj, ko smo naše najmlajše pospremili nazaj ali prvič v šolske klopi in že prihaja čas, ko bodo za teden dni pospravili torbe v kot in se razveselili jesenskih, tako imenovanih krompirjevih počitnic. Za vreme še ne vemo, kakšno bo, vsekakor se nadejamo čim več toplih sončnih žarkov, imamo pa zate in tvoje palčke kar 7 super idej za nepozaben jesenski oddih. 

 

Če je poletje bolj naklonjeno morskim vragolijam, si jeseni in pozimi radi privoščimo kakšno termalno dogodivščino. MEGABON bo poskrbel, da ne boste pregloboko segli v denarnico, saj imajo za vas pripravljene akcijske pakete za celo družino!

 

 

 

1. GRAND HOTEL ROGAŠKA

 

 

KJE: V osrčju zdraviliškega kraja Rogaška Slatina 

 

Kaj te bo prepričalo: Grand Hotel Rogaška se nahaja v osrčju zdraviliškega kraja Rogaška Slatina in ponuja vse potrebno za sproščujoče in poživljajoče počitnice. Na dosegu roke so spa, bazeni, savne, masaže, restavracija ter bar,  veličastno zgradbo iz časa cesarja Ferdinanda pa obdaja razkošen vrt.

 

Ideja: Počitniška animacija za otroke 2-4 ure na dan

 

NE SPREGLEJ40% popusta: 2x polpenzion za 2 osebi (1 otrok do 12 let in 1 otrok do 7 let brezplačno) zdaj le 169 EUR (poglej ponudbo tukaj)

 

 

 

2. FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK

 

 

KJE: ZADAR, Hrvaška

 

Kaj te bo prepričalo: Še ena odlična ideja za preživljanje družinskih počitnic. Če te privlači vonj po morju, potem je to definitivno kraj, ki ga z družino preprosto morate obiskati. V hotelu vam in vašim otrokom ponujajo različne programe: udeležite se lahko športnih aktivnosti, hotel pa ima tudi bazene. 

 

Ideja: Sprehod ob obali, ki je oddaljena le 50m in obisk starega mestnega jedra, ki je znan tudi kot "Rim v malem".

 

NE SPREGLEJ: 1x all inclusive za 2 osebi (2 otroka do 12 let na dodatnem ležišču brezplačno) za samo 119 EUR (poglej ponudbo tukaj)

 

 

3. TERME JEZERČICA

 

 

KJE: HRVAŠKA, Spodnja Stubica 40 kilometrov stran od Zagreba

 

Kaj te bo prepričalo: Hotel se nahaja v osrčju hrvaškega Zagorja, na samem izviru zdravilne termalne vode in v objemu narave, zato je gostom omogočena rekreacija na svežem zraku. Poleg tega ponujajo tudi ogromno izbiro masaž v njihovem wellnes centru. Medtem, ko se boš ti sproščal v svetu savn in na masažah, pa bodo tvoji najmlajši lahko uživali na otroških igralih in v bazenih, ki jih Hotel Terme Jezerčica prav tako ponuja. Velja pa tudi omeniti posebno ugodnost, da 2 otroka do 7. leta v hotelu bivata brezplačno. 

 

Ideja: Sprehod po mestu labirintov za doseganje ravnotežja in energije v organizmu

 

NE SPREGLEJ50% popusta: 2x polpenzion za 2 osebi (2 otroka do 7. leta brezplačno) zdaj le 173 EUR (poglej ponudbo tukaj)

 

 

4. HOTEL SOL GARDEN ISTRA

 

 

 

KJE: UMAG, Istra

 

Kaj te bo prepričalo: Če ima tudi tvoj otrok ogromno energije in se ne mara dolgočasiti, je Sol Garden Istra idealna izbira. Hotel namreč ponuja številne vodne parke, slapove ter druge atrakcije, ki bodo poskrbele, da bo tvoj škratek na koncu dneva kar padel v posteljo. Medtem, ko bodo tvoji otroci utrujeni od celega dneva zaspali, se boste starši lahko sproščali v savnah, vodnih masažah ali pa si boste privoščili nego telesa. 

 

Ideja: Ne spreglej pestrih animacijskih programov in okusne gurmanske ponudbe

 

NE SPREGLEJ30% popusta: 2x polpenzion za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno) zdaj samo 144 EUR (poglej ponudbo tukaj)

 

 

5. HOTEL ŠPORT OTOČEC

 

 

KJE: OTOČEC, Dolenjska, 7 kilometrov iz Novega mesta

 

Kaj te bo prepričalo: Ta hotel bo odlična izbira za vse tiste, ki si želite dopust preživeti čim bolj razgibano in doživeti največ. Tisti bolj aktivni se lahko udeležite raznih športnih aktivnosti, medtem ko je za bolj ležerne poskrbljeno z ogromno izbiro bazenov, savn in masaž. Prednost, ki jo ima hotel je tudi ta, da se nahaja v vinorodni deželi. Obiski vinogradov ter pokušina vina in domačih vinogradov so tako za tiste, ki si tega želijo, popolnoma dosegljivi.

 

Ideja: Prijeten sprehod po zeleni okolici in mestecu Otočec s prelepim gradom, golf, fitnes, tenis, badminton in adrenalinski park.

 

NE SPREGLEJ33% popusta: 2x polpenzion za 2 osebi (1 otrok do 14. leta in otroci do 6. leta brezplačno) zdaj le 179 EUR (poglej ponudbo tukaj)

 

 

 

6. HOTEL BALNEA SUPERIOR

 

 

KJE: DOLENJSKA, Dolenjske toplice

 

Kaj te bo prepričalo: Hotel, ki nikoli ne razočara. Visoka kakovost storitev, čudovite sobe, plavanje v termalnih bazenih, prav tako je v hotelu svet savn, v katerem se boste lahko sprostili in si povrnili energijo. Hotel se nahaja v naravi, zato je za goste organizira tudi možnost rekreiranja.

 

Ideja: Obvezno obišči wellness center Balnea in njihov svet savn.

 

NE SPREGLEJ: 32% popusta: 2x polpenzion za 2 osebi (1 otrok do 14. leta in otroci do 6. leta brezplačno) zdaj samo 260 EUR (poglej ponudbo tukaj)

 

7. HOTEL LIVADA PRESTIGE

 

 

KJE: MORAVSKE TOPLICE, Murska Sobota

 

Kaj te bo prepričalo: Prestižen hotel s petimi zvezdicami bo tebe in tvojo družino preprosto očaral z odlično ponudbo hrane, termalnimi bazeni ter ponudbo savne, fitnesov in masaž. Poleg tega ne spreglej ravnic, ki obdajajo hotel in na katerih se boste z najmlajšimi lahko razgibali. Sploh, če ste navdušeni nad igranjem golfa.

 

Ideja: Neskončne zelenice, pristno prekmursko okolje, prvobitne rastlinske in živalske vrste, raznovrstni golfski izzivi, najdaljša luknja v Sloveniji … Vse to najdete na Golf igrišču Livada le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige.

 

NE SPREGLEJ: 26% popusta: 2x polpenzion za 2 osebi (1. otrok od 2. do 12. leta 15 €/noč) zdaj samo 320 EUR (poglej ponudbo tukaj)