Radio1_v_zivo


NAJBOLJ SUVeren KVIZ
Nagrajujemo | 16. 10. 2017 14:10
Prvi radijski kviz v AVTU!, ki ti lahko prinese nove zimske pnevmatike!
Ključne besede:     Peugeot Slovenija    kviz
Stopi v vlogo voditelja kviza, na tvoja vprašanja pa bodo odgovarjali: DENIS, JANA, MIHA, TOMAŽ in IZTOK

V Slovenijo prihaja osvežena paleta SUVerenih Peugeot vozil. Športnima terencema 2008 in 3008 se je pridružil še največji član družine 5008!

 

Na Radiu 1 smo se odločili, da bomo z ekipo Radia 1 preizkusili kar vse 3.

 

Kako?

 

Tako kot nas je z novostmi presenetil Peugeot, bo Radio 1 Sloveniji prvi predstavil radijski kviz v … avtu! Točno to! Med prijetno in udobno vožnjo v SUV vozilih, se bo odvijal čisto pravi kviz.

 

Ker pa je Radio 1 znan po tem, da preseneti, bomo vloge v kvizu obrnili!

 

Če se prijaviš preko spodnje prijavnice, boš TI v vlogi voditelja kviza, na tvoja vprašanja pa bodo odgovarjali: DENIS, JANA, MIHA, TOMAŽ in IZTOK! Ja, TOČNO TAKO!

 

 

.

 

Miha Deželak je danes s SUV vozilom Peugeot 5008 zapeljal Prostovoljno gasilsko društvo Prečna (gasilca Andreja Bobnar in Mitja Gričar). Dobili so 4 nove zimske gume za SUVeren oprijem, in sicer za eno od gasilskih vozil. Deželaku so bili neizmerno hvaležni, da je na vsa štiri vprašanja odgovoril pravilno, saj so res nujno potrebovali 4 nove zimske gume!!!!

 

Še več. Poklicali so nas iz Peugeota in sporočili, da gasilskemu društvu Prečna brezplačno zagotovijo in uredijo tudi premontažo pnevmatik! Tako bodo gasilci iz Prečne lahko varno in hitro priskočili na pomoč ljudem!

 

Če te pridemo iskat z našim SUV-om iz družine Peugeot, lahko dobiš čisto nove zimske pnevmatike za SUVeren oprijem!

Več kot bo pravilnih odgovorov, več zimskih pnevmatik za SUVeren oprijem dobiš! Vmes pa lahko izkoristiš še »kvizkota« v obliki telefonskega klica. Koga bomo poklicali, boš določil sam-a.

 

Nagrajence smo že peljali en krog in prav vsi so se preizkusili v našem posebnem kvizu :) 

 

 

..

 

 

.

 

-
-

 

 


 


 

..

 

.

 

 

 


 

Telefoniranje med vožnjo? Brez težav! Naši Peugot SUV-i so vsi po vrsti dobro opremljeni, med drugim tudi s sistemom za prostoročno (bluetooth) telefoniranje.

 

Prečkaj meje običajnega z SUV vozili Peugeot

 

 

 

Športna terenska vozila, znana tudi po angleški kratici SUV za "sport utility vehicle", utelešajo avtomobilsko sodobnost, predstavljajo statusni simbol in so tehnološko dovršena. So vir čustev in osebnega užitka v vožnji ter voznikom dajejo občutek  SUVerenosti  in usklajenosti z aktualnimi trendi.

 

Peugeot 2008: USTVARJEN ZA VSE RAZMERE s sistemom Grip Control

 

 

 

Peugeot 3008: Slovenski in evropski avto leta - SUV, kot ga še ni bilo

 

 

 

in Peugeot 5008: Nova dimenzija prostornosti z možnostjo 7 SEDEŽEV

 

 

so avtomobili za ljudi, ki uživajo življenje. Praktični, varni, prilagodljivi in tehnološko napredni.

 

SUVereno se odpravite na pot!

 

SUV vozila Peugeot pomagajo uresničiti vse družinske želje. Znajo peljati tako v mesto, otroke v vrtec ali šolo, popoldan na izlet v hribe, za konec tedna pa še na morje. Višji položaj sedenja nudi tako boljšo preglednost na cesto, kot tudi enostavnejše vstopanje in izstopanje. SUV vozila Peugeot dvigajo raven varnosti in udobja, za nameček pa so še vpadljivi, oblikovalsko atraktivni in trendovski. Vozne lastnosti SUV vozil Peugeot so brezhibne, krmilni mehanizem je natančen, voznik dobro čuti cesto in ima občutek agilnosti in varnosti. Vse je tu. Čarovnija? Nikakor ne. Ta rezultat je plod dela, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah, ter najsodobnejših in najučinkovitejših tehnologij.

 

PEUGEOT i-Cockpit® poskrbi, da SUV vožnja postane edinstvena izkušnja!

 

Po zaslugi vozniškega mesta PEUGEOT i-Cockpit®, voznik za volanom SUV vozila Peugeot, takoj najde vse potrebuje. Majhen volanski obroč poenostavi krmiljenje. S takim volanom postane vožnja prava igra oziroma logično dejstvo. Roke morajo biti manj razširjene, razpon gibov med izvajanjem manevrov je veliko manjši, zaradi česar se lahko voznik odziva hitreje in bolj okretno, hkrati pa je lahko med vožnjo v bolj sproščenem položaju.

 

Ne da bi izpustil cesto izpred oči, se voznik seznani z delovanjem SUV Peugeota. Informacije so zbrane v liniji njegovega pogleda na visoko umeščeni instrumentni plošči. Ta inovacija nadzora nad delovanjem avtomobila pripomore k večjemu udobju in manjši utrujenosti voznika.

 

Medtem ko z levo roko voznik vključi in nastavi tempomat-omejevalnik hitrosti, z desno roko upravlja svoj mobilni telefon na zaslonu na dotik prek funkcije Mirror Screen. Velik zaslon na dotik je kot tablični računalnik umeščen na sredino armaturne plošče in opremljen s kapacitivno tehnologijo za boljšo odzivnost in priročnost. V SUV 3008 in SUV 5008 je pod zaslonom niz šestih elegantnih tipk, ki omogočajo neposreden in stalen dostop do glavnih funkcij za udobje: avtoradio, klimatska naprava, navigacija, nastavitve vozila, telefon in mobilne aplikacije.

 

SUV vozila z bogatim naborom sistemov za pomoč pri vožnji in stalno povezljivostjo poskrbijo za navdušujočo vozniško izkušnjo. Opis sistemov za pomoč pri vožnji TUKAJ.

 

SUVereno do vseh ciljev z vozili Peugeot!

 

 

Pravila za sodelovanje 

PEUGEOT 300*600