Quantcast
Radio1_v_zivo


MMM, ČOKOLJANA: Prihaja NAJSLAJŠI DOGODEK za ČOKOHOLIKE
Oglas | 17. 10. 2017 5:01
Čokoljana se bo letos v prestolnici odvijala že petič
Ključne besede:     Čokoljana    čokolada    čokolholiki    Ljubljana
Foto: Matevž Kocjan

Si tudi ti ne predstavljaš dneva brez vsaj enega koščka čokolade? Si pripravljen? Zate in za vse sladokusce ter ljubitelje čokolade imamo sladko novico ... 21. oktobra se bo zgodil najslajši dogodek v prestolnici - ČOKOLJANA - sejem, ki bo Ljubljano zdaj že petič zapored in tako že tradicionalno za en dan spremenil v pravo sladko prizorišče.

 

Obiskovalci se bodo spoznali z najkvalitetnejšo čokolado na trgu, hkrati pa bodo odkrivali čokoladni svet v obliki čokoladnih čevljev, vijakov, lizik, čokoladnih pic, vroče čokolade, čokoladne dobrote za pse, čokolade brez sladkorja in še več. Leto bo tudi premierno predstavljena več kot meter velika čokoladna fontana, ki je res ne smeš zamuditi! 

 

Foto: Matevž Kocjan

 

Na sejmu se bo letos na več kot 50-ih stojnicah predstavilo več kot 40 različnih ponudnikov čokoladnih dobrot, vključno z vsemi pomembnejšimi slovenskimi čokoladnicami, kot so Tramontana iz Primorske, Dobnik iz Žalca, Rustika iz Ljubljane, Passero iz Prekmurja, Lucifer iz Savinjske, ... Sejem pa bodo obiskali tudi tuji ponudniki, kot sta Baci iz Italije in španski Sam Churros.

 

Foto: Matevž KocjanNe zamudi pa tudi nagradne igre, ki bo potekala na dan dogodka. Srečni nagrajenec bo za en teden odpeljal eGolfa, ki bo napolnjen s čokoladnimi izdelki (podarja AC Kondor).

 

Pripravi brbončice in se vidimo! 

 

Več o letošnji Čokoljani najdeš na: www.cokoljana.mojacokolada.si in FB strani: https://www.facebook.com/events/203021550212124/