Quantcast
Radio1_v_zivo


ANDREJ PROSI ZA POMOČ: "Draga Petra, vem, da si ne zaslužim še ene priložnosti, ampak želim javno priznati, da sem res KRETEN!"
Ljubezen in odnosi | 4. 10. 2017 10:48
Na nas se je obrnil Andrej, ki si želi z naslednjimi vrsticami doseči Petro
Ključne besede:     pismo    izpoved    ljubezen    pomoč
Andrej pravi, da sta svoji srci "zaklenila" s posebno ključavnico, ki mu jo je podarila ob prvi obletnici. (Foto: A.)

Na naše spletno uredništvo je priromalo sporočilo s posebno prošnjo. Na nas se je obrnil poslušalec Andrej, ki nas je prosil za pomoč. Pred nekaj tedni se je močno sprl s svojo izbranko Petro, s katero od takrat nista spregovorila niti besede, saj se mu na telefon ne oglaša, prav tako pa se izogiba kakršnim koli kontaktom. Andrej pravi, da je naredil ogromno napako, ki pa si jo želi popraviti, a ne ve kako. Zato se je odločil, da poskusi še preko našega medija in tako doseže osebo, ki mu je, kot pravi sam, spremenila življenje. 

 

"Zaje*al sem in vem, da tega ne morem popraviti, ampak ne vem, kaj naj še storim. Poklical sem vse njene prijateljice, ki pa so mi zabičale, da naj jo pustim na miru. Pomagajte mi prosim in delite to pismo. To je še zadnji način, da jo nekako dosežem in povem, da sem brez nje nič."  je v svojem sporočilu zapisal Andrej. 

***
"Draga Petra, prosim vrni se. Izpadel sem totalen kreten, ampak ne želim in ne morem živeti brez tebe. Ne vem, kako naj pridem do tebe, pisal sem ti sporočila, tisočkrat prosil, da mi oprosti, ampak vse zaman. Na klice se ne oglašaš, na sporočila ne odgovoriš, tvoj brat mi je na treningu zagrozil, da me bo razbil, če se mu še enkrat prikažem pred očmi, tvoje prijateljice pa se do mene obnašajo, kot da sem zrak. Nikakor ne pridem do tebe, zato mi ne zameri, ker sem ubral še to pot.

Razumem, da si jezna, ker sem izigral tvoje zaupanje in izpadel res velik bedak. Vem, da si ne zaslužim še ene priložnosti, ampak želim javno priznati, da sem res kreten. V trenutku nepremišljenosti sem zrušil vse, kar sva gradila zadnji dve leti. Ko se pogledam v ogledalo, sovražim osebo, ki strmi vame. Preprosto se ne prepoznam več. Ne morem verjeti, da sem lahko storil takšno neumnost in ranil osebo, ki mi je stala ob strani in me v vsem podpirala. 

Zaradi tebe sem se ponovno naučil, kako je nekoga imeti rad z vsem srcem. Veš, da sem bil vedno tako zaprt, ker sem se bal, da bi me ponovno nekdo zapustil, kot je to storila mama in me pustila pri fotru. Vedno sem vedel, da si zaslužiš več, boljšega od mene in zdaj se bojim, da se bo to res zgodilo. Nočem živeti brez tebe. Razumem, zakaj si odšla in odnesla vse stvari iz stanovanja, ampak prosim te, pridi nazaj ... 


Noro sem zaljubljen vate in moraš vedeti, da mi tista ženska ni pomenila popolnoma nič. Bila je napaka in zavedam se, da sem storil neumnost. Nisem razmišljal. V trenutku, ko je odšla, sem ugotovil, kakšno norost sem storil in če bi le lahko, bi zavrtel čas nazaj, da se tisti večer ne bi zgodil nikoli. Nekaj krivde lahko pripišem alkoholu, ki ga je bilo tisti večer res veliko, ker sva se tako močno skregala zaradi tvojega sodelavca, ampak večji delež krivde pa vem, da nosim sam. Ne vem, zakaj sem bil tako ljubosumen nanj, mogoče zato, ker sem sam tako nesamozavesten in sem se bal, da te bo ta gora mišic tako navdušila, da me boš zapustila in bom spet ostal sam. Zato sem šel z njo. Kakšen debil!  

Iskreno od srca, Petra, žal mi je. Vem, da mi ne verjameš na besedo in verjetno mi nikoli več ne boš, ampak prosim te, premisli. Prosim te, daj mi še eno priložnost, vsaj za eno pijačo, en pogovor, deset minut tvojega časa. Rad bi te pogledal v oči in se ti opravičil. Nikoli se nisem počutil bolj bedno, kot sedaj. Verjamem, da se počutiš izigrano in nikoli ne bom pozabil tvojih besed, ko si izvedela, kaj sem storil: "Sram te je lahko, pokvarjen si v dno duše." Ko sem te opazoval, kako odhajaš, sem se počutil, kot v nekem slabem filmu. Takšnem brez srečnega konca.   

Če po nekem čudežu te vrstice pridejo do tebe pa vedi še nekaj - ti si najlepša stvar, ki se mi je zgodila v življenju in ne glede na to, kako se boš odločila in če boš še želela imeti kontakt z mano, si edina ženska, ki sem ji lahko pokazal sebe in svoja pristna čustva. Pred tabo sem se razgalil in ti pokazal kakšen sem pod vso to fasado.  

Oprosti. Oprosti. Oprosti.

Ljubim te Petra in vedno te bom. Daj mi prosim še eno priložnost. Zadnjo, obljubim in potem ti bom dal mir, obljubim.

Andrej.
***

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del