Quantcast
Radio1_v_zivo


POSLUŠALKA TATJANA: "Ni besed, ki bi opisale, kako ste me danes osrečili in presenetili"
Denis Avdić Show | 28. 9. 2017 12:46
Nagrajenka Skrivnostnega zvoka nam je poslala tole sporočilo
Ključne besede:     Skrivnostni zvok    nagrajenka    Tatjana Lihteneker
Nasmejana Tatjana. (vir: osebni arhiv)

PRENESI DATOTEKO
Tatjana se je takole razveselila nagrade.

Včeraj je Tatjana Lihteneker iz Topolščice pravilno ugotovila prvi Enkin skrivnostni zvok in tako prejela kar 3.700 EUR. Prisluhni, kako se je razveselila nagrade, svoje navdušenje pa je kasneje obeležila še v spodnjem srceparajočem sporočilu, ki ga je poslala Denisu, Jani in Deželaku.

Tatjana, tebi in tvoji družini želimo vse dobro in verjamemo, da sta majhna sončka super ponosna na svojo babi. 

 

 

"Spoštovani Denis, Jana in Miha, ni besed, ki bi opisale, kako ste me danes osrečili in presenetili.Ni besed, s katerimi bi se Vam dovolj zahvalila za klic in nagrado. Po vseh težkih časih, je le posijal žarek sreče. Moje življenje ni bilo postlano z rožicami. Po vseh težkih časih, ko sem zaradi zdravstvenih težav večkrat ostala brez službe, sama s hčerko, se je pred 3 leti le začela pisati pravljica. Rodil se je 1. vnuk Enej, sledila je poroka hčerke, 2015 se je pridružil še drugi vnuk Sebastian, s partnerjem sva kupila stanovanje in končno se mi je zdelo, da pa me je le doletela sreča. Žal se je ta pravljica pisala le kratek čas. 24. julij 2016 je dan, ko se je zgodila tragedija, ki je podrla vse sanje, upe in plane. V prometni nesreči je izgubil življenje moj zet - človek, ki je najbolj osrečil mojo hčerko in vse nas. Mala pobčka sta ostala brez očeta, hčerka brez ljubečega partnerja. Pišem Vam zato, da Vam vsaj malo pokažem, kako zelo ste me osrečili in ne vem, kako se Vam naj zahvalim. Del nagrade bo prišel prav tudi pri gradnji nove hiške za hčerko in vnuka. Vse to je takrat ostalo, ko je naš Branko mnogo prezgodaj moral umreti.

 

HVALA HVALA, TISOČKRAT HVALA VAM. RADA VAS IMAM, NAJRAJE VAS POSLUŠAM. ŠE TAKO TUROBNI IN ŽALOSTNI DAN ZNATE SPREMENITI V VESEL IN SONČEN. HVALA DENIS, JANA IN MIHA."

 

 

Enkin skrivnostni zvok pa še ni končan. Prijavi se čim prej in ugani naslednjega.