Radio1_v_zivo


POGUMNO: Par je s temi fotografijami zaprl usta številnim in odprl oči mnogim!
Ljubezen in odnosi | 1. 10. 2017 11:06
Dokazala sta, da je ljubezen tista, ki v resnici šteje
Ključne besede:     par    ljubezen    fotografije
Stephanie in Arryn

Mladi par iz Teksasa se je odločil, da enkrat za spremembo naredi posebne fotografije s katerimi bi ovekovečil svojo ljubezen. 

Stephanie in Arryn sta najela profesionalno fotografinjo Brio Terry iz fotografske hiše Wolf & Rose Photography, ki ju je odpeljala na posebno mesto in naredila izvrstne fotografije. Nato pa jih je objavila na službeni spletni strani in bila presenečena, ko so dosegle tolikšen odziv in številne pozitivne komentarje. Stephanie je bila sprva zelo skeptična glede objave slik na spletnem omrežju, saj se je bala, kaj bodo ljudje rekli in kako se bodo odzvali. Na slikah sta s fantom namreč napol gola, kar pa ji ni bilo najbolj všeč, saj je mnenja, da njena postava ne ustreza lepotnim idealom.''Spomnim se, da sem se v najstniški letih vedno gledala v ogledalo in se spraševala, zakaj moj trebuh ni takšen, kot bi moral biti. Z leti sem se sprijaznila s svojim telesom in spoznala, da bom vedno spadala v kategorijo močnejših deklet.'' Je povedala Stephanie.Dodala pa je še: ''Nikoli se nisem počutila privlačno in moram vam priznati, da sem bila šokirana, ko sem videla fotografije mene in Arryna. Šokirana sem bila pozitivno, saj sem na njih videti tako samozavestna in zaljubljena.''
Fotografije so marsikomu odprle oči in so dokaz, da se ljubezen ne kaže v tem, kako si videti, ampak je preprosto čustvo, ki si ga zasluži vsak. 
Arryn je ponosen na svoje dekle in jo ljubi takšno kot je - z napakami ali brez.


Zaljubljeni par pa bo svojo ljubezen potrdil tudi s poroko in sicer v letu 2019.