Quantcast
Radio1_v_zivo


TAKO seksa moški z žensko, ki je NIMA RAD
Ljubezen & seks | 28. 9. 2017 10:10
Poljubljanje? ''Raje ne, rad bi samo fu*al''
Ključne besede:     izkoriščanje    zveza    moški    ženska    seks    brez ljubezni    nespoštovanje    razočaranje
''Všeč si mi, ampak ne moreš spati pri meni''

Partnerstvo brez ljubezni skoraj ne more obstajati ali pa gre za zelo nesrečno razmerje, kjer eden od partnerjev močno ljubi, drugi pa ne. Enostranska ljubezen je dandanes pogosta, ljudje pa v takšnih zvezah kar vztrajajo in upajo, da se morda, kaj spremeni. 

Zatiskanje oči pred resnico, da nas je oseba prenehala ljubiti in je na nas le navezana ali morda še huje, nas ima le zaradi seksa, je boleče. Poglej si, nekaj znakov, ki se pokažejo med rjuhami, če te oseba ne ljubi in ji je le do seksa.


Njen orgazem? Vseeno mi je, važno, da ga doživim jaz.

Moški, ki ima svojo partnerko iskreno rad, bo zanjo vedno poskrbel na več načinov - tudi med seksom. Potrudil se bo in naredil vse, da bo zadovoljena. Njen orgazem mu predstavlja veliko zadovoljstvo in mu da vedeti, da je srečna, kar pa v veliki meri osrečuje tudi njega.


Poljubljanje? Raje ne, rad bi samo fu*al.

Če imaš osebo rad, se z njo rad poljubljaš na sto in en način - vedno in povsod. Poljubi so zelo intimni in jih običajno ne deliš kar z vsakim. Če ti oseba res nekaj pomeni, si jo želiš čutiti, biti z njo povezan in jo poljubljati po celem telesu. Kadar pa je govora le o seksu, brez obvez, pa so poljubi velikokrat izključeni. Po koncu seksa crkljanje? Kje pa!

Če mu oseba ne pomeni nič in je šlo zgolj za seks, potem crkljanje odpade. Moški nima volje, da bi sedaj, ko je potrebo potešil, to osebo objemal in ljubkoval. Hiter objem, ki velja kot neke vrste ''zahvala,'' za seks je vse, kar stori.


Upoštevanje njenih želja med seksom? Ne, ker meni ne sede.

Njeni predlogi ga ne zanimajo in mu je v resnici čisto vseeno, kako njej paše in kaj bi v resnici rada. Všeč so mu poze in načini, ki prijajo le njemu ter bo čimprej prišel do orgazma. Če je moški pravi in ima partnerko rad, potem ji bo zagotovo prisluhnil ter ji ustregel. Seksanje na javnih mestih? Seveda, da me vidijo, kakšen car sem!

Tudi pari, ki se imajo radi, seksajo na javnih mestih in si s tem le začinijo svoje razmerje ter ga vsake toliko malce podžgejo. Če pa partner nenehno zahteva, da bi se s tabo ljubil na lokacijah, ki niso ravno intimne ter se dobesedno razkazoval in hvalil s tem, kakšen frajer je, potem tukaj nekaj ni v redu. Partner, ki ljubi svojo partnerko bi jo rad imel le zase, v spalnici, stran od vseh, kjer se bo lahko predajal užitkom in užival v dvoje.


Bi jo zadovoljil oralno? Nič ne bom imel od tega.

So moški, ki jim je oralno zadovoljevanje ženske nekaj, čemur se najraje izognejo. Razlog lahko tiči tudi v njenem pomanjkanju higiene ali preprosto ne znajo ter imajo strah, da partnerki ne bo všeč. So pa primeri, ko moškemu ni do ženske in bi rad zadovoljil le sebe. Njo bo dobesedno prisilil, da mu gre z glavo med noge, medtem, ko njemu enostavno ni do tega. Če v razmerju ni prave ljubezni in je moškemu vseeno, se bo zgodilo ravno to. Kaj pa, če jo boli? Naj še malo potrpi, da mi pride.

Bolečina pri seksu ni nekaj, kar se ne dogaja in prav lahko se zgodi vsaki ženski. Lahko gre za suho nožnico ali za kakšne druge težave, ki spravljajo žensko v nelagoden položaj, ki med seksom izzove bolečino. Če si v razmerju z osebo, ki te ima rada, bo spoštovala tvoje odločitve ter te ne bo silila v nekaj, kar ti ne ugaja. Nikoli. Vedno bosta našla način, da bo ustrezal obema in se bosta imela lepo.