Quantcast
Radio1_v_zivo


JAVNOST JE OGORČENA: V risanki o čebelici Maji so opazili penis! Poglej si ga!
Viralno | 25. 9. 2017 9:15
''Ta risanka se mi gabi!'' Je zapisala mama na svoj Facebook
Ključne besede:     risanka    čebelica maja    penis    mama    ogorčenost    umik    perverznost
V risanki je mama opazila penis!

''Vsi, ki so jo poznali so ji rekli Maja ...'' Smo si prepevali, ko smo gledali simpatično čebelico Majo in njenega prijatelja Vilija, ki sta se podala v svet dogodivščin. 

To je bila risanka, ki je zaznamovala otroštvo marsikoga izmed nas in nam večini ostala v lepem spominu. A so očitno pri novodobnih risankah malce pretiravali in naredili nekaj, kar je neko mamo zbodlo v oči in je na to takoj opozorila javnost. V eni izmed epizod je namreč zagledala, da se je v risanki pojavil moški spolni ud. Dodala pa je še, da že sam naslov risanke Kralj Vili (King Willi) namiguje na spolni organ.


Narisan je v ozadju, v votlini debla. Ko ga enkrat opaziš, ga ne moreš več spregledati.

Mama Chey Robinson je na svoj Facebook profil zapisala: ''Prosim bodite pozorni, kaj vaši otroci gledajo!'' Epizoda o kateri je govorila Chey je sicer stara že 5 let, a je njena objava v javnosti dvignila veliko prahu.


Risanko je Netflix nemudoma umaknil s svojega programa.

Neka mama se je takoj priključila komentiranju in dopisala, da njeni otroci te risanke ne bodo nikoli več gledali in da se tudi njej gabi. Druga mama pa je zapisala, da gre za perverzne ustvarjalce risank, ki skozi risanko nadlegujejo nedolžne otroke, ki to gledajo.


Posnetek ogorčene mame, ki je posnela svoj televizijski ekran, da bi javnosti dokazala, da se ne moti: