Quantcast
Radio1_v_zivo


PREGLED ZA ŽENSKE: Več kot le ginekološki pregled, na enem mestu in to v kratkem času
Oglas | 22. 9. 2018 11:20
Žensko telo je tisto, ki ima posebne zakonitosti in potrebe
Ključne besede:     ženske    ginekologija    ultrazvok    pregled    zdravje    diagnostični center
Ne odlašajte s pregledom in to storite že danes!

Skrb za lastno zdravje je nekaj, kar bi moral vsak postavljati na prvo mesto. To, da svojemu telesu posvetite pozornost, ga negujete in zanj skrbite je ključnega pomena, prav tako pa so ključnega pomena zdravstveni pregledi. Vsi se zavedamo, da je zdravje naše največje bogastvo in je prav, da ga negujemo preden bo prepozno.

Žensko telo pa je tisto, ki ima posebne zakonitosti in potrebe, zato je dobro, da na to ne pozabite in preventivno preverite svoje zdravje s pregledom.


Pregled je namenjen vsem tistim, ki si željo več kot zgolj ginekološki pregled in v kratkem času na enem mestu preveriti svoje zdravje


Kaj vključuje zdravstveni pregled?

- Ginekološki pregled 

- Ginekološki ultrazvok

- PAP test s citologijo

- Ultrazvok dojk

- Ultrazvočni pregled trebušnih organov

- EKG

- Spirometrija

- Pregled pri specialistu internistu z njegovim mnenjem

Kaj bodo vključevale laboratorijske preiskave? Hemogram, sedimentacija, protrombinski čas (test strjevanja krvi), lipidogram, hepatogram, elektoliti, proteini, albumini, retenti, amilaza, lipaza, glukoza, železo, pregled urina, LDH, CK, TSH


Komu je namenjen preventivni zdravstveni pregled?

Namenjen je vsem ženskam, ki se odločate ustvariti družino in se želite prepričati, da je vaše telo zdravo ter pripravljeno na nosečnost. Prav tako je dobro, da opravite pregled, če imate v družini obolele na rodilih ali dojkah in se v naprej preventivno prepričate, da ste zdravi.

Pregled pa je namenjen tudi vsem tistim, ki si željo več kot zgolj ginekološki pregled in v kratkem času, na enem mestu preveriti svoje zdravje.


Kje se opravi pregled?

Pregled boste lahko opravili na enem mestu, in sicer na enoti v Ljubljani.


Koliko časa traja celoten pregled?

Približno 4 ure.


Pomembno je, da na pregled pridete tešči. Vmes boste imeli odmor za kosilo, ki pa je že vključeno v ceno pregleda.


POTEK PROGRAMA:

Z ginekološkim pregledom, z ultrazvokom in s PAP analizo se na enostaven način preveri morebitne spremembe na vašem materničnem vratu, v nožnici, jajčnikih in maternici, vključno s prisotnostjo virusa HPV.

Z ultrazvokom dojk se ugotavlja morebitne rakave in druge spremembe v tkivu dojk, pogleda pa se tudi pazdušne bezgavke.

Z obširnimi laboratorijskimi analizami se opredeli celotno krvno sliko, delovanje vaših jeter, ledvic, trebušne slinavke, ščitnice, oceni se elektrolitsko ravnotežje, koncentracijo železa, glukoze in holesterola v krvi.

Z ultrazvokom se temeljito pregleda tudi trebušne organe, kot so: jetra, žolčnik, trebušna slinavka, vranica, ledvice, velike trebušne žile, sečila in rodila.

Z EKG-jem se temeljito preveri srčni ritem in delovanje vaše srčne mišice.

S spirometrijo se meri pljučne volumne in naredi oceno vaše pljučne funkcije, ki omogoča ločevanje simptomov pljučnih ali srčnih bolezni.


Kaj sledi po koncu pregleda?

Na koncu se skupaj s specialistom internistom temeljito pogovorite o vašem zdravstvenem stanju.


Za vse, ki vas zanima preventivni pregled pa se lahko NAROČITE TUKAJ!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del