Quantcast
Radio1_v_zivo


Glede na njegovo astrološko znamenje je TO ŽENSKA s katero bi te najhitreje prevaral
Horoskop | 21. 9. 2017 13:32
Poiskal si bo popolno nasprotje svoji partnerki
Ključne besede:     horoskop    varanje    razlog    ženska
Preveri, kako bi bila videti ženska, ki bi lahko premamila tvojega partnerja

Si se kdaj vprašala, kako bi bila videti ženska, s katero bi te prevaral tvoj partner? Seveda, da ne. O tem najbrž ne razmišljaš in si niti ne želiš vedeti. A vendar ima vsako znamenje neke fetiše in določene okuse, ki jih vzburjajo ter prevzamejo.

Če je v vajini zvezi postalo dolgčas, si poglej, kaj mu manjka ali česa si želi, preden bo odpeketal k drugi. Če je tvoj partner OVEN ... poiskal si bo avanturistko


Če mu je v zvezi postalo dolgčas, se lahko zgodi, da si bo poiskal drugo popestritev. Običajno si oven poišče žensko, ki je takoj za akcijo, brez čustev in ostalih stvari - rabi samo seks. Poiskal si bo žensko, ki je divja, avanturistka, je spontana in bo poskrbela za njegove užitke. 

Navdušen bo, če bo obvladala poljubljanje


Če je tvoj partner BIK ... žensko, ki ga bo občudovala

Bik je tisti, ki od ženske potrebuje sigurnost in če je od svoje partnerke ne bo deležen, bo skočil po to potrditev drugam. Pri iskanju ženske za eno noč, mu ne bo pomemben toliko videz, kot njen karakter, temperament in to, da se bo ob njej počutil potešeno. Če bo nanj gledala, kot na boga - ji bo pokazal nebesa. 

Seksi prosojno perilo ga bo še bolj prevzelo 


Če je tvoj partner DVOJČEK ... si bo izbral inteligentno žensko

Dvojček bo varal s katerokoli žensko, ki bo v njemu vzbudila neko zanimanje. Ker je radoveden in ga zanima veliko stvari, bo tudi hitro potipal, kakšna je v postelji. Zanimajo ga predvsem ženske, ki so drugačne od povprečja, a so hkrati preproste, nekomplicirajo in ne govorijo neumnosti. Vzburjajo ga tudi ženske, ki so inteligentne!

Analni seks na hitr'co? Ne bo mu rekel neČe je tvoj partner RAK ... ga bo premamila tista, ki bo zanj imela posluh


To je znamenje, ki je proti varanju, a če se zgodi, bo najbrž nastalo iz tega ker bo rabil ''ramo za jokanje''. Ženska, s katero bi skočil čez plot je tista, ki bo imela zanj posluh, ga bo znala potolažiti in mu biti v oporo. Nežni poljubi in dotiki po celem telesu ga bodo obnoreli ter se bo težko uprl.

Če bo znala z usti delati čudeže, bo navdušen


LEV ... bi z lahkoto dekle tudi plačal

To je znamenje, ki zelo dobro loči seks in ljubezen. Če se odloči za varanje, bo to naredil zgolj iz lastnih seksualnih potreb, ki nimajo zveze z ljubeznijo. Poiskal si bo žensko, ki bo pristala na vse, kar jo bo prosil. Ne bo se branil niti ''deklet na poziv'' in jih dobro plačal.

Rad se podredi, zato mu ne bo težko, če ga zveže


DEVICA ... tista, ki mu bo znala dvigniti ego

Varal bo z žensko, ki mu bo res premaknila tla pod nogami, hkrati pa mora biti takšna, da mu bo dala vedeti, da je on najboljši in njegov ego v postelji ne bo trpel. Morda si ne bo izbral ravno najlepše, a bo zagotovo atraktivna na drugačen način, ki ga bo vzburjal.

Če bo dama spretna z rokami se ji bo prepustil večkratTEHTNICA ... žensko, ki se ne bo upirala seksu na javnem mestu

Moški v tem znamenju rad vara in velikokrat se zgodi, da takrat, kadar mu partnerka ne nudi dovolj ljubezni ter ne sledi njegovim potrebam. Pred žensko se bo rad pokazal, kot najboljši ljubimec in najraje skočil čez plot s tisto, ki je zabavna, šarmantna in ji seks na javnem mestu ni težava. 

Če jo bo videl v svilenem perilu bo čisto slinast


ŠKORPIJON ... si bo našel takšno, da bo lahko izživljal svoje potrebe

Največji problem nastane, če njegova partnerka ni tako seksualna, kot je on sam. Pri varanju ne bo vpletal čustev, ampak bo šlo samo za dober seks dolgo v noč. Najraje si bo privoščil žensko, nad katero bo lahko izživljal svoje potrebe (tudi tiste najbolj skrite) in bil malce dominanten. Nenastina ženska, ki je vedno voljna bo zanj prava.

Bo imela voljo za seks do jutranjih ur ... to bo nekaj zanj


STRELEC ... avanturistka mu bo zmešala glavo

Preden se strelec odloči za resno zvezo, potrebuje kar nekaj časa. Če se nato zgodi, da je v zvezi postalo dolgčas in ne čuti več vzburjenja, bo odhitel drugam. Tista, ki si ga bo upala osvajati in si ga v postelji prilastiti bo zanj nekaj, kar ga bo zmešalo. Če je po vrhu vsega še zabavna, avanturistična ter raje seksa, kot govori, potem je zanj prava. Gre za trenutek brezglavosti, a se ji vseeno ne bo mogel upreti. 

Nepričakovana avantura nekje na javnem wc-ju? Zakaj pa ne!KOZOROG ... poiskal si bo popolno nasprotje svoji partnerki


Ta moški težko prevara, a če ga partnerka vedno znova razočara, bo to naredil zgolj iz tega, da ji na nek način vrne. Običajno si bo za varanje našel žensko, ki je popolno nasprotje njegovi partnerki - če je njegova ženska blond, majhna in je umirjena, si bo poiskal veliko rjavolasko, ki je malce nora in si bo upala seksati na način, ki ga v razmerju ni nikoli bil deležen. 

Če si bo upala eksperimentirati in bo v postelji prava ''packa'' se ji bo prepustil


VODNAR... dekle kontra njegovemu okusu, ki bo mlajša od sedanjega

Vodnar v zvezi ni posesiven in ljubi svobodo. Če ga bo njegova ljubljena oseba prevarala, bo iz maščevanja to storil tudi on - prej, kot si misliš. Našel si bo unikatno, nekoliko neobičajno žensko, ki ne bo ravno po njegovem okusu, a ga bo v postelji popolnoma obnorela - po možnosti mlajšo. Ima velik seksualni apetit, ki ga želi potešiti na vse načine.

Obnorelo ga bo že to, da bo seksal z drugo osebo


RIBI ... umetnica, ki si ga bo želela z dušo in telesom

Moški riba je čustven in mu ljubezen pomeni veliko. Če ga bo partnerka zanemarjala in zanj ne bo imela časa, bo prevaral le zato, ker bo rabil nekoga za uteho. Želel si bo imeti osebo, ki bo nanj gledala poželjivo ter bo imela čas. Morda si bo posiskal umetnico, ki mu bo dala vedeti, da si ga želi z dušo in telesom - brez zavor in sramu.

Seksi stopala + odprti sandali s peto? Zmeša se mu