Quantcast
Radio1_v_zivo


Katero ŽIVAL najprej opaziš na sliki? To razkriva tvojo OSEBNOST ...
Psihologija | 21. 9. 2017 5:48
Ta TEST bo razkril tvoj karakter in pogled na svet
Ključne besede:     žival    osebnost    volk    metulj    orel    bogomolka    pes    golob
Katero žival najprej opaziš na sliki?

Na tej sliki je 6 živali. Prva, ki si jo opazil, odkriva, kakšno dušo imaš. Lahko da opaziš tudi več živali, vendar je glavna tista, ki jo prvo opaziš. Obstaja razlog, zakaj ti je določena žival najprej padla v oči, ker to podzavestno kaže na tvojo povezanost z njimi.


Katero žival si najprej opazil?
ODGOVORIGOLOBICA -
simbol miru, upanja in povezanosti. Če si najprej opazil golobico, to pomeni, da je tvoja duša čista kot na novo zapadli sneg. Si pozitiven in pri vsem vidiš pozitivno stran., pogosto pa tudi druge navdušuješ, da so pozitivni v življenju. Si duhoven in materialne stvari ti niso pomembne.
METULJ -
simbol lepote in užitka. Zavedaš se, da je življenje kratko in ceniš vsak trenutek. Preziraš prazne pogovore in dolgčas. Prepričan si, da je cel svet livada, prekrita s cvetjem in medom, ki samo čaka na tebe.
OREL - simbol svobode, ti pa vsekakor si svobodnega duha. Vsak dan iščeš nove avanture. Želiš "leteti" višje kot ostali, ki jih drugi ne vidijo. Močni ste in ponosni ter pogosto lahko opaziš stvari, ki jih drugi ne. Ne maraš omejitev. Če si izbral orla, to pomeni, da je tvoja duša plemenita in blaga. Tvoja moč in neodvisnost lahko privlačita ali odbijata ljudi.

PES - ti si oddana duša, ki ji je družina prioriteta. Si nesebičen in vedno paziš, da imajo tvoji ljubljeni vse, kar potrebujejo. Najbolj te veseli in izpolnjuje sreča tvojih bližnjih. Si samozavesten in odprt, ljudje se počutijo varne v tvoji družbi.

VOLK - simbolizira privatnost. Čeprav se volkove pogosto povezuje s samskim življenjem ("volk samotar"), oni pravzaprav živijo v čredah. Če si izbral volka, ti je verjetno bolj všeč zaprt krog ljudi okrog sebe. Pazljivo izbiraš, komu boš dopustil, da se ti približa, ker ti je zelo pomemben čas, ki ga imaš zase in nisi ga pripravljen zapraviti za ljudi, ki si ga ne zaslužijo. Tvojo dušo označuje modrost in spokoj. Prav tako je zelo krhka, zato jo moraš zaščititi.

BOGOMOLKA - v mnogih kulturah so bogomolke svete živali. Če si izbral bogomolko, si najverjetneje osamljen in to te sploh ne moti. Ne preneseš tračev in praznih pogovorov, raje poslušaš druge in se učiš novih stvari. Pomanjkanje družbene interakcije ne pomeni, da za njo nisi sposoben, ampak se odločiš za komunikacijo pod svojimi pogoji. Si inteligenten in pazljiv, tvoja duša pa je povezana s skrivnostnimi in za druge nedotakljivimi znamenji.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del