Quantcast
Radio1_v_zivo


VIDEO: Nihče ni mogel skriti solza, ko je nagrajenka Katja izvedela, da je dobila 10.100 EUR!
Nagrajujemo | 13. 10. 2017 10:22
Katji je Gong popularnosti polepšal vikend!
Ključne besede:     skrivnostni zvok    10.100 EUR
Kako je reagirala Katja, ko je izvedela, da je dobila 10.100 EUR - neprecenljivo!

Avdićev skrivnostni zvok je končan! PREDMET, KI JE POVZROČIL, AVDIĆEV ZVOK JE GONG POPULARNOSTI!

Po vseh namigih, ugibanjih in neskončnih vprašanjih, kaj bi lahko bilo, je Katji Pekolj iz Kranja uspelo ugotoviti, da gre za Gong popularnosti in s tem si je prislužila neverjetnih 10.100 EUR! Katjo smo ujeli tik pred službo, z družino pri zajtrku in ji polepšali to petkovo jutro. Ob klicu Avdića se ji je tresel glas in tekle pa so tudi solze sreče: »Hvala Radio 1, najboljši ste!«


Katja Pekolj z družino, ki današnjega dne zagotovo ne bo pozabila še dolgo.


MARKO PROSEN iz Vipave je za odkritje drugega zvoka dobil 6.200 EUR! Čestitke!

''Dobil sem 6.200 EUR!''
Nagrajenec Marko na liniji:
Nagrajenec Marko z ženo


TATJANA LIHTENEKER s Topolščice
je za odkritje prvega zvoka dobila 3.700 evrov! Čestitke!


Presrečna prva nagrajenka Tatjana

Tatjana je dobila 3.700 evrov!
Imamo prvo nagrajenko, ki je ugotovila za kateri zvok gre 

ZAKAJ TRIGLAV ASISTENCA DNEVA?

 

Ker ima ZAVAROVALNICA TRIGLAV HITRO IN UČINKOVITO ASISTENCO! Pa ne samo za avto, ampak tudi za dom in zdravstveno asistenco v tujini.

 

Največji prednosti asistence Zavarovalnice Triglav sta hitrost in zanesljivost.

Asistenčni center Zavarovalnice Triglav je na voljo vse dni v tednu, 24 ur na dan in vse leto, ter zagotavlja pomoč v Sloveniji in tujini. Glede na prepoznane potrebe zavarovancev smo razvili različne storitve asistenčne pomoči, ki so nedvomno najboljše v širšem prostoru.

 

Domska asistenca predstavlja hitro in učinkovito rešitev nezgod v vašem domu. Vključuje hitro pomoč strokovnjaka, ki pomaga preprečiti večjo škodo in nam priskoči na pomoč pri odpravi posledic. Domska asistenca je vključena v vseh paketih zavarovanj za dom.


Avtomobilska asistenca predstavlja 24-urno pomoč na cesti v Sloveniji in Evropi, ki jo na območju Slovenije zagotovijo v približno 30 minutah, povprečni odzivni čas v tujini pa znaša okrog 45 minut. Na voljo je tudi možnost sporočanja lokacije prek aplikacije Triglav Asistenca.


Asistenca za kolo in kolesarja je pomoč v Sloveniji in bližnjih državah, ki krije stroške prevoza kolesarja in namestitev v hotelu, stroške pomoči doma ali na cesti in prevoz kolesa ter omogoča sporočanje lokacije prek aplikacije Triglav Asistenca.


Zdravstvena asistenca v tujini predstavlja zanesljivo pomoč, ko ste v tujini. V primeru nezgode ali bolezni je na voljo 24-urna asistenca, zavarovanje vključuje kritje stroškov nujnega zdravljenja, kritje stroškov prevoza zaradi bolezni ali nezgode, in sicer v okviru dogovorjene zavarovalne vsote.
 

 

 

 

Pravila za sodelovanje 

 

NOTARSKI ZAPISNIK o prevzemu zaprte ovojnice z oznako: Pravilni odgovor v prvem krogu nagradne igre "Enkin skrivnostni zvok za 20.000 EUR."

 

NOTARSKI ZAPISNIK o prevzemu zaprte ovojnice z oznako: Pravilni odgovor v drugem krogu nagradne igre "Enkin skrivnostni zvok za 20.000 EUR." 

 

NOTARSKI ZAPISNIK o odprtju zaprte ovojnice z oznako: PRAVILNI ODGOVOR v PRVEM KROGU NAGRADNE IGRE "ENKIN SKRIVNOSTNI ZVOK ZA 20.000 EUR"

 

DODATEK K PRAVILOM ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

NOTARSKI ZAPISNIK O ODPRTJU ZAPRTE OVOJNICE Z OZNAKO: PRAVILNI ODGOVOR V 2. KROGU NAGRADNE IGRE "ENKIN SKRIVNOSTNI ZVOK ZA 20.000 EVROV"

 

NOTARSKI ZAPISNIK O PREVZEMU ZAPRTE OVOJNICE Z OZNAKo: PRAVILNI ODGOVOR V 3. KROGU NAGRADNE IGRE "ENKIN SKRIVNOSTNI ZVOK ZA 20.000 EVROV"

 

NOTARSKI ZAPISNIK O PRAVILNEM ODGOVORU V TRETJEM KROGU NAGRADNE IGRE "ENKIN SKRIVNOSTNI ZVOK" ZA 20.000 EUR