Quantcast
Radio1_v_zivo


5 znakov, da imaš najboljšo PUNCO!
Ljubezen in odnosi | 11. 9. 2017 10:31
Če jo najdeš v tem, je tvoja punca najbolj KUL
Ključne besede:     prijateljstvo    prijateljica    znak
Če ima tvoja punca te lastnosti, jo kar obdrži ...

Če tvoja punca ali ti ustrezata tem "pogojem", potem sta super kul osebi, ki bi si ju vsak želel imeti za partnerja.


1. Rada te ima, ker si takšen, kot si

Veliko ljudi se poda v nek odnos z mislijo: "So ene stvari, ki mi niso všeč na njemu, ampak drugače je OK! Poskušala bom to popraviti pri njemu," kar pa je povsem napačno razmišljanje. Ne samo, da se ne bodo mogli spremeniti, obstaja celo možnost, da se boš ti nalezla tega. Tako da, če te ima tvoja punca rada takšnega, kot si in ne želi ničesar spreminjati pri tebi, potem si pravi srečnež.2. Te razume

Torej ta stopnja "razumevanja" je lahko glede česarkoli, toda najbolj pomembno zate je verjetno to, da razume, da imaš svoje prijatelje in družino, ona pa to spoštuje! Pusti ti, da imaš svoj čas za prijatelje in družino. Tudi, ko jo prosiš, če se ti pridruži, ti sama reče, da potrebuješ čas zase. To pa je kul punca, kajne? :)


3. Ni obremenjena s tvojo preteklostjo

Vsi imamo svojo preteklost. So stvari, ki smo jih naredili v preteklosti in na njih nismo preveč ponosni. Če tvoje punce ne moti tvoja preteklost in četudi omeniš kakšno stvar, on pa se ne obremenjuje preveč s tem, mogoče samo pripomni: "kar se je zgodilo v preteklosti, nima nobene zveze z nama".
4. Te nasmeji


Ko za nekoga rečemo, da je kul, imamo vsi v mislih neko osebo, ki je zabavna in zna nasmejati druge. Takšni ljudje se znajo pošaliti tudi na svoj račun. Življenje je precej lažje, če se znamo nasmejati vsake toliko. 


5. Te posluša

Dekleta navadno NE POSLUŠAJO! Toda, ne vse. Navadno večinoma one govorijo, se velikokrat pritožujejo, vendar ne poslušajo. Pričakujejo, da jih ti vedno poslušaš, navadno pa ne vrnejo usluge. Nekatere pa vseeno poslušajo! Dajo ti bo vedeti, da ti bo stala ob strani, ko jo boš potreboval. Vedno ti bo dala tudi dober na<svet, ko ga boš potreboval. Takšno punco obdrži.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del