Quantcast
Radio1_v_zivo


Skozi katera VRATA bi te bilo najbolj strah vstopiti? To pomeni tole ...
Psihologija | 5. 9. 2017 4:20
Nekateri ljudje si sami ustvarijo probleme in prepreke v svojih glavah
Ključne besede:     vrata    strah    tunel    ljudje    osebnost
Izberi vrata, ki te najbolj prestrašijo ...

Dobro si oglej sliko spodaj in preveri, skozi katera vrata bi te bilo najbolj strah vstopiti.
1. V staro hišo

Za tebe se lahko reče, da si oseba z zelo močno, inteligentno in analitično osebnostjo. Nimaš problemov z gledanjem na stvari, takšne kot so. Svoje vrednosti v življenju vedno postaviš na prvo mesto in od drugih pričakuješ, da se vedejo tako kot ti.

Zid, prekrit s tapetami, kaže na to, da si postavil čustvene in duhovne zidove, ki otežijo drugim, da pridejo do tebe. Svetloba, ki je na zidu, odkriva, da si pripravljen ukloniti te čustvene prepreke. Ti imaš samo nekaj prijateljev, ampak so to pravi prijatelji, na katere se lahko zaneseš.

Blago, ki ga iščeš v svojem življenju je čustveno zadovoljstvo, z ljudmi pa potrebuješ globlji odnos, ki prihaja bolj iz srca kot iz glave.2. Po kletnih stopnicah

Stopnice, ki te vodijo do kleti, kažejo na to, da boš svoboden in da boš užival v življenju. Spuščanje po stopnicah simbolizira strah pred tem, da te pokopljejo, kar pomeni, da te je strah smrti in tega, da ne veš, kaj te čaka v prihodnosti. Ti si oseba, ki veliko razmišlja in ljubi svoje življenje. 

Kar si resnično želiš, je zdravje, tako da bi bilo dobro, da skrbiš zase - se prehranjuješ zdravo, si fizično aktiven ... Vedno spoštuj samega sebe in našel boš tisto, kar iščeš.3. Vhod v luknjo

Strah pred vhodom v ledeno luknjo kaže na to, da porabiš preveč časa in energije, ko iščeš čustveno toplino. Za tebe se lahko reče, da te je strah občutkov žalosti in frustracij, kot tudi tega, da ostaneš sam. 


Strah pred ledeno luknjo kaže na to, da greš trenutno čez dobro fazo v življenju, ker definitivno veš, kaj želiš in to te osrečuje. Imaš velik potencial in ne želiš se preveč vezati, ker obožuješ neodvisnost in svobodo.

Tisto, kar iščeš, je ljubezen. In to ne samo tista romantična, ampak tudi dober odnos s prijatelji in družinskimi člani.4. Zapuščena hiša

To je ena od največjih nočnih mor za tebe, ker tebi dom simbolizira ljubezen in varnost, po kateri hrepeniš. Si zelo radodarna oseba, ki ne beži, ko jo nekdo potrebuje. 

Vedno gledaš, kako bi pomagal bližnjim in jim olajšal življenje. Si zelo predana in srčna oseba, toda na žalost tega ne ceni vsak. Če vidiš hišo v propadajočem stanju, to zate predstavlja propad, bankrot.

Tisto, kar iščeš, je bogastvo, oziroma materialne dobrine. Veš, da boš moral trdo delati, da bi to dosegel, vendar te to ne moti. In zapomni si, ko prideš do tega, pazi, da ne boš razsipen - tisti, ki te imajo iskreno radi, ne bodo zahtevali od tebe luksuznih stvari, ampak ljubezen in podporo.5. Vhod v tunel

Če te je bilo najbolj strah vstopiti v ta tunel, to pomeni, da moraš ponotranjiti svoja čustva, oziroma delati na doživljanju in sprejemanju ljudi in dogodkov, s katerimi se srečuješ.


Pri tebi je problem, ker ti misli in ideje niso povsem bistre, oziroma bi jih moral videti bolj jasno, tako jih boš tudi bolje razumel. Moral bi pustiti vse probleme in najti rešitev, da bi zbistril svoje misli. Drugače si zelo pametna in srčna oseba.

Tisto, kar iščeš, je zaupanje vase. Moral bi izražati svoja čustva, ker je to način, s katerim se boš odrešil svojih dvomov in problemov.6. Skozi modra vrata

Ta modra vrata so zaklenjena z verigami. Njihova barva spominja na nebo in morje, simbolizira pa tudi stabilnost. Ti si zelo produktivna oseba in navadno prideš do ciljev, ki si jih postaviš, čeprav je to včasih težko.


Si zelo kreativen in zmožen rešiti probleme na enostaven način. Vedno poskušaš dati najbolje od sebe in si rojen vodja.


Blago, ki ga iščeš je udobje, da pa bi to dosegel, ne smeš pretiravati z obveznostmi in delom, ampak se raje malo sprosti kdaj pa kdaj.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del