Quantcast
Radio1_v_zivo


Razpi*kani gledalec pisal TV vremenarju: ''Zoran, zaradi napačne vremenske napovedi sem bil ob SEKS!''
LOL | 25. 8. 2017 11:19
Hrvaška televizija RTL prejela kartico z nepričakovano vsebino!
Ključne besede:     razglednica    seks    vreme    meteorolog    gledalec    razočaranje    rtl
Napoved vremena gledalcu ''ogrozila'' ljubezensko življenje

Hrvaška televizija RTL se je te dni dodobra nasmejala, saj so prejeli kartico z vsebino, ki je niso pričakovali. Prejeli so namreč razglednico, ki je bila naslovljena na glavnega meteorologa in napovedovalca vremena Zorana Vakula. Njegova vremenska napoved je namreč zelo zmotila in razočarala gledalca, zato se je odločil, da mu to sporoči na pisni način. Več kot očitno je želel, da se o njegovi razglednici govori in to je tudi dosegel.
Zoran, tistega večera si rekel, da bo večinoma jasno vreme, zato sem neko Nemko odpeljal na plažo. Začel je padati dež. Zoran, nič ni bilo s seksom. Od zdaj naprej bom poslušal le Nikolo Vikić Topića (voditelj RTL vremena).

Zoran, upam, da si zdaj srečen!
Meteorolog Zoran se je na ta račun pošteno nasmejal, a se tudi zamislil, ko je spoznal, da je ''ogrozil'' ljubezensko življenje nezadovoljnega gledalca.


Fotografija razglednice se je takoj razširila po spletu in nasmejala veliko število ljudi. Razočarani gledalec se ni podpisal, a je s svojo izvirno razglednico vzbudil veliko pozornosti. Vsem pa je dal tudi vedeti, da Zorana Vakula ne bo več poslušal in bo od zdaj naprej zaupal le še voditelju Nikoli.


''Meteorologom ni lahko! Kot lahko vidite, imajo veliko odgovornost. Ni majhna stvar, če so oni tisti zaradi katerih je od nekoga odvisno ljubezensko življenje!'' se šalijo na spletu in delijo fotografijo razočaranega gledalca.

Tudi mi srčno upamo, da bo Zoran od zdaj naprej bolj pozoren na vreme in bo naslednjič raje izbral spalnico, kjer mu dež ne bo prišel do živega.