Quantcast
Radio1_v_zivo


Zakaj moški ZAPUSTI žensko, ki JO LJUBI? Številka 4 ti bo dala misliti!
Ljubezen in odnosi | 7. 9. 2017 12:36
''Noro sem jo imel rad, a mi ni dala tistega kar sem hotel ...''
Ključne besede:     ljubezen    odnosi    bolečina    razhod    razlogi    napake    razmerje
Ljubezen je bolezen

V nekaterih razmerjih pripelje včasih tako daleč, da eden od partnerjev ne zmore več in osebo zapusti kljub temu da jo ima rad. Moški pravijo, da so bili že v zvezi z ženskami, ki so jih tako močno ljubili, da so zaradi njih pretrpeli in preslišali marsikaj, dokler jim nekega dne ni prekipilo - takrat preprosto ne zmoreš več in zapustiš osebo, ki jo imaš rad. Čez nekaj časa ti je žal in si želiš zopet nazaj v zvezo, a se vzorci slej ko prej vrnejo ter je v zvezi vse postarem.


1. Dobi občutek, da ga hoče partnerka spremeniti

Bil sem v zvezi s partnerko, ki me je na vsak način hotela spremeniti. Želela je, da bi se več ukvarjal s športom, zdravo jedel in se oblačil v obleke, ki so bile njej všeč. Čeprav sem jo imel rad, tega čez čas nisem mogel več prenašati in se mi je zamerila ... ljubezen do nje je enostavno ugasnila.

2. Počuti se ogroženega, ker je njegova partnerka bolj uspešna kot on

Moja bivša je bila od mene starejša 5 let, a nikakor nisem prenesel, da sem manj uspešen kot ona. Ona se s tem sicer ni obremenjevala, jaz pa sem se počutil, da ji ne morem nuditi ničesar. Zatem sem izgubil še službo in mi je bilo tako nelagodno, da sva se zaradi tega nonstop kregala. Včasih ji je bilo z mano celo nerodno iti na zabavo njenih sodelavcev, saj sem bil premalo ''izobražen''.


3. Partnerka mu nonstop nekaj prigovarja

Do neke mere določene stvari preslišim in ignoriram, če pa se to dogaja konstantno, pa mi slej ko prej prekipi. Gre za nepomembne stvari, s katerim me utruja, mi nekaj prepoveduje ali želi, da počnem tisto, kar zahteva ona. Ne potrebujem še ene mame, ena je čisto dovolj. 


4. Od partnerke ne dobi dovolj ljubezni

Ženske vedno mislijo, da nam je vseeno za poljube, objeme in crkljanje ter nam gre po glavi le seks. Ni res. Velikokrat si zvečer želim le njenega objema ali lepe besede. Z veseljem ji prisluhnem, kaj je počela čez dan ali da poklepetava, kaj bova delala za vikend. Medtem, ko med večerjo gleda, kaj je novega na Facebooku ali pa se nonstop pritožuje nad tem, kako mora shujšati in kako ji gre na živce sodelavka - naj raje utihne in se stisne k meni ali pa bom preprosto naredil temu konec, čeprav mi bo hudo.

5. Večino časa ga primerja z drugimi moškimi ali bivšimi

Naježila se mi je koža, ko me je začela metati v isti koš z drugimi moškimi ali še huje z bivšimi, ki so tako rečeno ''slabi''. S tem, da me primerja z bivšim in reče, da sem še slabši kot on, je nekaj kar zadane v srce. Še najmanj pa bi prenesel to, da bi nonstop jokala, kako je nikamor ne peljem in kako njeno prijateljico fant razvaja in ji vedno kaj kupi. A resno? Lej, rad te imam, ampak tega ne bom prenašal!


6. Za seks jo mora dobesedno prositi

Občutek, ko sem moral svoje dekle prositi za seks je bil tako zelo ponižujoč, da sem naslednjič raje opravil kar sam. Vedno jo je bolela glava, je bila zaspana, občasno je bila napihnjena ali se je naredila neumno, da mora še nekaj postoriti. Kadar sva seksala in sem se res trudil, da bi ji ugajal pa je rekla le: ''A boš kmalu?'' Lahko bi jo prevaral, a je nisem, ker sem jo imel preveč rad - nato me je pustila ona. 

7. V družbi ga nenehno ponižuje, da ona izpade bolj zanimiva

Tudi nam se to dogaja, sploh, če smo v zvezi z žensko, ki je rada v središču pozornosti. Nekaj časa to potiho prenašaš, si kavalir in želiš, da tvoja draga pove, kar misli ... ko pa začne s tem, da te v družbi ''tlači v drek,'' da ona izpade smešna, ti da hitro vedeti, koliko ji pomeniš. Bivša je bila takšna in zelo mi je bilo hudo, ko sva se razšla, saj je bila med štirimi stenami sanjska ženska, v družbi pa prava pra**ca.


8. Ljubezen mu izkaže samo takrat, ko ji kaj kupi

Moja bivša je bila res top dekle, a je imela eno pomanjkljivost. Preveč očitno je kazala dobro voljo le takrat, ko sem ji kaj kupila ali jo kam peljal. Medtem, ko pa sva gledala televizijo in se stiskala je bila tečna ter slabe volje. To sem rešil tako, da sem naslednji dan šel v trgovino in ji kupil tiste čevlje, ki si jih je želela. Zatem je bila zopet dobre volje dva dni, nato pa sem spoznal, da tako ne gre več. Ko sva se razšla, me je rotila naj grem nazaj, a sem sedaj že srečno v zvezi z drugim dekletom, ki me ima rada tudi takrat, ko ji poklonim cvet iz travnika.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del