Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŠKI, POSLUH: Izklesano telo je preteklost, to so deci, ki so v postelji NAJBOLJŠI!
Ljubezen & seks | 20. 8. 2017 11:14
''To so moški, ki so mojstri seksualnih veščin!''
Ključne besede:     seks    moški    trebuh    mišice    mojstri    anketa
So moški s pivskim trebuhom v postelji res boljši? To najbolj veste ženske!

Vsi vemo, da je karakter in osebno ujemanje tisto, ki je med dvema, ki se imata rada najbolj pomembno, a ko se z osebo prvič spoznamo, je pomemben tudi prvi vtis oz. vizualna privlačnost.

Če je bilo do sedaj znano, da so moški z izklesanim telesom tisti, ki burijo žensko domišljijo in so v postelji ljubimci številka 1, se motiš. Znanstveniki so okoli tega naredili celo študijo in prišli do rezultatov, da je situacija nasprotna. 

Moški s pivskim trebuhom ali tisti, ki imajo večji obseg (se pravi imajo nekaj več maščobnih blazinic) so pravi mojstri seksualnih veščin.  Glede na raziskavo so moški, ki so bolj grajeni in majo večjo telesno težo ter seveda obseg pasu večji od 93 centimetrov bolj vzdržljivi pri seksu. 

Izklesan moški naj bi bil od moškega s trebuhom slabši za kar 7,3 minute. Se pravi, da ''zdrži'' manj. Prav tako naj bi se moški s trebuhom bolj posvetil ženski in ji nuditi tiste prave užitke.

Kje tiči razlog?

Razlog je estradiol - to je sicer ženski hormon, ki je odgovoren za večjo vzdržljivost pri seksu. In ravno ta hormon je pri moških s pivskim trebuhom povečan.


Koliko časa naj bi trajal idealen seks? Ženske odgovarjajo:

Trajati mora vsaj od 10 - 15 minut in tako misli skoraj 80 % vprašanih žensk. V teh minutah niso vključevale predigre, ki naj bi trajala še ostalih 10 minut.

Kaj smatrajo za dobro predigro? Vključevati mora poljubljanje, masažo, nežne dotike, crkljanje in tudi oralni seks.Leonardo di Caprio že ve, kako izgleda ''pravi moški''.


Več kot 60 % žensk se je odločilo, da imajo v postelji raje moškega, ki ima malce več kilogramov in ni preveč izklesan. Izklesane moške naj bi večina pripadnic nežnejšega spola rada le pogledala, za kaj več pa se ne želijo spuščati z njimi - baje so neresni in preveč časa posvečajo telesu.

20 % jih je celo reklo, da so preveč samovšečni in v postelji mislijo le na svoje potrebe. Marsikateri pa je celo nesamozavesten in ne zna drugega kot dvigovati uteži. 

So pa tudi tiste ženske, ki jim je vizualnost na moških nekaj, kar jih vzburja in si ne znajo predstavljati, da bi bile v postelji z moškim, ki ima trebuh. Takih je le peščica, a so.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del