Quantcast
Radio1_v_zivo


Prikupni fantič iz serije ''Dva moža in pol'' danes izgleda takole. Kaj se je zgodilo z njim?
Svet slavnih | 19. 8. 2017 4:45
Triindvajsetletni igralec Angus T. Jones in ima medijskega sveta dovolj
Ključne besede:     igralec    Agnus T. Jones    preobrazba    odraščanje    videz    Dva moža in pol
Agnus T. Jones je odrasel in ne izgleda več tako zelo prikupno kot nekoč

Se spomniš malega navihanega dečka, ki je zaslovel s serijo Dva moža in pol (Two and half man)? Tudi, če serije nisi gledal, zagotovo veš, da je zaslovel s svojo pristnostjo in nabritim jezikom, kjer je igral ob legendarnemu Charlieeju Sheenu. A prikupni mali deček po imenu Angus T. Jones je danes odrasel 23-letnik, ki pa ni več tako prikupen kot nekoč. Bi rekli, da je kar malce ''zanemarjen''.  S filmom Teci, Lisko (See Spot Run) iz leta 2001 se je 8- letni Angus prebil na sceno. 
Leta 2003 se je pojavil v filmu Frka v bajti (Bringing down the house), kjer je zaigral ob vsem poznani in vsestranski Queen Latifah in naredil vtis, saj so ga kmalu povabili k sodelovanje serije, ki je postala ena izmed največjih uspešnic.
To je bila humoristična serija Dva moža in pol, s katero je leta 2003 zaslovel in postal prepoznaven. V seriji je igral lik po imenu Jake Harper ob izvrstni igralski zasedbi Charlieeju Sheenu (Charile Harper), ki je bil njegov stric in filmskemu očetu Jonu Cryerju (Alan Harper). 


Igralci iz serije Dva moža in pol so doživeli pravi uspeh, saj je šlo za eno najbolj gledanih in uspešnih serij.
Leta 2011 je Charlieeja Sheena nadomestil igralec Asthon Kutcher. Serija je bila še vedno uspešna in je tako Angus (leva stran) pri svojih 17- ih letih na serijo zaslužil kar 280.000 EUR. 

Pri seriji je sodeloval kar 10 let, nato pa naredil korak v popolnoma drugo smer in se obrnil k eni izmed krščanskih cerkva, saj se mu je zdela serija neprimerna in se je skušal od javnosti odmakniti.  V seriji se je začel razvijati v izredno simpatičnega mladeniča, ki je zlahka osvojil dekle (ob njem sedi pevka in igralka Miley Cyrus).


Leta 2013 pa se je iz simpatičnega in očarljivega mladeniča v javnosti pojavil takole ... In zatem še takole ... Angus je iz malega simpatičnega dečka zrastel v bradatega moža. Čeprav nekateri kritiki pravijo, da se je mladenič zanemaril, naj bi šlo predvsem zato, da ima dovolj medijskega sveta in želi živeti normalno življene.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del