Quantcast
Radio1_v_zivo


Poskušal jo je prepričati, da PREVARA moža! Z enim vprašanjem mu je popolnoma zaprla usta!
Ljubezen & seks | 16. 8. 2017 10:49
Internet ji ploska, saj mu je postavila vprašanje, ki bi si ga moral vsak, ki vara svojega partnerja
Ključne besede:     moški    ženske    varanje    mož    žena
Internet je navdušen nad njenim odgovorom.

Resnična ljubezen obstaja in ta ženska je odličen primer za to. V svoj inbox na Facebooku je prejela sporočilo moškega, ki je bil sicer med njenimi prijatelji, a saj vemo, kako je dandanes s temi virtualnimi prijateljstvi - ni nujno, da osebo poznaš pa si že všečkata hrano in fotke z dopusta.

Moški je zelo hitro in jasno pokazal, kaj ima za bregom. Takoj je omenila, da ima moža in, ko možakar še kar ni odnehal, se je odločila, da mu pove svoje.

Njeno sporočilo je doseglo dvoje: dokazala je, kako močna je njena ljubezen do moškega, ki si to zasluži, obenem pa je z enim samim stavkom na nezvestem moškem pustila žgočo sled, sploh za njegov moški ego.

Celoten pogovor je nato objavila na omrežju Imgur, kjer je navdušila in očarala uporabnike, zadeva pa je hipoma postala viralna. 


Preberi si njun pogovor in nam v komentarju zaupaj, kakšno je tvoje mnenje o tem, če bi za to morala izvedeti njegova žena?

 

ON: "Lahko bi šla na zmenek."
ONA: "Če ne bi bila poročena ... deluješ ter videti si super in to mislim iskreno" 

ON: "Oh, haha, poročena si."

ONA: :) "Ja, in laskaš mi. Hvala."

ON: "OK, tudi jaz sem. Pa ne bova nikomur povedala. Zabavno bo LOL." 

 

ONA: "Ko so mi lansko leto postavili diagnozo RAK, nisem imela srca, da bi povedala svojim otrokom (ki sem jih vedno ščitila), kako obstaja tudi ta možnost, da umrem, je bil prav moj mož tisti, ki jim je pogledal v oči in jim povedal, da sem zbolela. Ves čas mi je stal ob strani, skrbel zame po številnih operacijah, praznil je drenažne vrečke, dajal injekcije za redčenje krvi, držal mojo roko, ko me je bolelo in med samo kemoterapijo. V tistem času sem si ves čas v glavi prepevala pesem "Love is watching someone die/ Ljubezen je gledati in biti poleg nekoga, ko umira" Zato je moje vprašanje tebi ... Kdo bo ob tebi, ko boš umiral ti? Uredi družinske zadeve in mi nehaj pisati."