Quantcast
Radio1_v_zivo


Če te ljubi, od tebe med seksom ne bo ZAHTEVAL, da pristaneš na TO ...
Ljubezen & seks | 11. 8. 2017 12:27
Več tisoč moških je odgovorilo enako
Ključne besede:     seks    ljubezen    partnerstvo    zahteva    troje    neodobravanje    razmerje    ženske
Če imaš nekoga rad, ga ne siliš v stvari, ki jih ne želi početi ...

Spletna stran Reddit je za tovrstne teme najboljša stran, saj njeni uporabniki brez dlake na jeziku odgovarjajo in pišejo stvari, ki jih morda včasih ne slišimo najraje, a jih še kako radi preberemo. Tokrat je tema zopet nanesla na seks, kjer se še vedno najraje razgovorijo vse generacije.

Novinarka je delala študijo glede odnosov in z njimi povezanim seksom. Moškim je postavila preprosto vprašanje: ''Kako seksate z dekleti, ki jih ne smatrate za idealne partnerke in ne bi želeli imeti z njimi drugega opravka, kot pa le seks?''

Njeno vprašanje je nemudoma sprožilo velik odziv in dobila je več tisoč odgovorov. Vsi moški so odgovarjali na podoben način in prišla do rezultata, da je skoraj več kot 75 % vseh moških za odgovor izbralo:Odgovor: SEKS V TROJE! Takoj za seksom v troje, pa je sledila še ena stvar, ki jo fantje ne želijo početi s svojim dekletom, če ona tega ne odobrava. To je grob seks.

Obrazložili so še: ''Za dekle, ki mi ni všeč in je ne vidim za resno zvezo, mi je čisto vseeno ali doživi orgazem ali ne. Prav tako bi jo nekako prepričal v seks v troje in z njo malce zmanipuliral. Kljub njenemu nestrinjanju pa bi bil grob. Pač vseeno mi je, seks je seks!''

Pa tisti zaljubljeni ...

Žensko, ki jo ljubim, nikakor ne bi želeli deliti še z nekom tretjim. Čeprav imamo moški fantazijo, da bi si posteljo delili še z eno žensko, se pravi, da bi nas obdelovale kar dve ženski naenkrat, tega ne odobravam.Nikakor je ne bi želel deliti še z enim moškim. Misel na to, da bi se nek moški pred mano ljubil z osebo, ki mi nekaj pomeni ... NIKAKOR!


Svoje dekle cenim in je ne bi nikoli silil v to, da bi seksala v troje. 


Vedno sem si želel seksati v troje, a zagotovo ne bi tega zahteval od svoje punce. Zdi se mi nespoštljivo.


Če bi bila ona za, bi ji to z veseljem ustregel. Da pa bi jo s tem izsiljeval in ji grozil, da jo bom pustil ... nikoli, ker jo imam preveč rad.


Seks v troje je res nekaj, kar ne moreš zahtevati od ljubljene osebe. Kajti gre za to, da se v vajin odnos vmeša še tretja oseba, kar pa nikoli ni dobro.


V resni zvezi nikakor ne odobravam seksa v troje. To je odnos, kjer sta dovolj dva, ki se imata rada. 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del