Quantcast
Radio1_v_zivo


13 znanih oseb, ki trpijo za različnimi bolezenskimi motnjami
Svet slavnih | 12. 8. 2017 11:51
Za nekatere med njimi ne bi nikoli pomislil, da imajo kakšno bolezen
Ključne besede:     bolezen    obsesivno kompluzivna motnja    slavni    zvezdniki    motnja
Obsesivno kompulzivna motnja je med znanimi zelo pogosta motnja

Večina nas je prepričanih, da imajo slavne osebe popolno življenje, brez napak in so po vrhu vsega še čisto zdrave. Pa je res tako? Marsikater zvezdnik ali zvezdnic se spopada za različnimi vrstami motenj, ki jih nihče od nas ne opazi nazven.David Bechkam, znani angleški nogometaš trpi, če vidi, da določena stvar ni urejena tako kot mora biti (tudi pijača v hladilniku hotelske sobe). Če vidi, da nekaj ni na svojem mestu, bo to takoj popravil in naredil tako, da bo prav. Če je zavesa nekoliko postrani - jo bo popravil, dokler ne bo pravilno nameščena in ravna.
Donald Trump
se boji bakterij in ne prenese rokovanja z ljudmi. Prav tako se ne rad dotakne nekoga, ki stoji zraven njega ali da se kdorkoli dotika njega.
Howard Stern udari svojo budilko večkrat zapovrstjo, preden jo sploh vključi.
Leonardo di Caprio
ima zanimivo motnjo, saj medtem, ko hodi po ulici ali cesti pazi, da slučajno ne stopi na razpoke v asfaltu. Raje stopi na žvečilni gumi.
Cameron Diaz
je priznala, da je obsedena s čiščenjem vratnih kljuk. Včasih jih čisti toliko časa, da z njih skoraj zdrgne barvo.
Justin Timberlake trpi za anksioznostjo in obsesivno kompulzivno motnjo. Vse stvari morajo biti na svojem mestu, poravnane, brez, da stojijo postrani ali so nekoliko zamaknjene. V hladilniku ima vedno le določeno vrsto hrane.
Megan Fox ima velik strah pred bakterijami in je priznala, da nikoli ne uporablja javnih toaletnih prostorov - niti v restavraciji ali kjerkoli drugje.
Harrison Ford
se na smrt boji kač in ostalih plazilcev.
Jessica Alba ima v hiši izključene vse stvari, ki jih tisti trenutek ne uporablja in so povezane z elektriko (televizija, telefon, pralni stroj ...). Prav tako 2x na dan preveri, če so določena vrata zaklenjena.
Katy Perry
dobesedno znori, če vidi polomljeno šminko ali če na svojem plašču vidi živalsko dlako - pravi, da se ji ''odpelje!''
Jennifer Love Hewitt nikakor ne more zaspati, če so vrata omare odprta.
Charlize Theron je obsedena z ekstremno organizacijo in s tem, da mora biti vse v njenem življenju popolnoma urejeno.
Julianne Moore svojo hišo vedno zapusti ob določeni uri in prilagaja svoj tempo temu, da bi ujela čimveč zelenih luči na semaforju ter se izognila rdečim.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del