Radio1_v_zivo


VROČE: "Seksala sva vsak dan, 365 dni. Nisem pričakovala, da se bo zgodilo TOLE!"
Ljubezen & seks | 3. 8. 2017 5:53
Mamica treh otrok o tem, kako je vsakodnevni seks vplival na njeno življenje
Ključne besede:     seks    ljubezen    moški    ženske    Brittany Gibbson
S seksom do boljšega počutja in samozavest

Brittany Gibbons je bila zelo nezadovoljna s svojim telesom in ni dovolila, da bi jo njen mož videl nago. Mamica treh otrok se ja tako po priporočilu prijateljice odločila za prav poseben izziv. Celo leto, vsak dan je seksala s svojim možem, zato da bi vzljubila svoje telo in bila bolj sproščena v svoji koži. 

"Preden sem pričela z eksperimentom, sem bila stežka povsem gola. Pred Andyjem sem ugašala luč. Res sem se sramovala svojega telesa. Čakala sem, da zapusti sobo, zato da sem se lahko preoblekla. Ko sem pomislila, da bi seksala vsak dan celo leto, se mi je sama misel na to najprej uprla, potem pa sem ugotovila, da se bom le na takšen način primorana soočiti s svojim telesom," je zaupala v intervjuju za GoodHouseKeeping.com.In tako se je začelo. Pričela sta seksati vsak dan. V spalnici, shrambi, garaži, vsepovsod: "Postala sva bolj romantična, zdaj se več dotikava in dalj časa poljubljava. Najin odnos je postal močnejši in bolj intimen."

Pravi, da se po eksperimentu počuti bolje v svoji koži in se dandanes po hiši sprehaja tudi v spodnjem perilu. 

"Včasih sem se obremenjevala s tem, kako se oglaša moje telo med seksom. Saj poznate tisto, ko stegni zaploskata ali pa zvok mojega trebuha, ko se dotakne njegovega. Zdaj raje uživam ob zvokih mojega posebnega seznama pesmi, ki ga pripravljam posebej za seks, da naju še dodatno stimulira. 

 


 
Zdaj ne seksava več vsak dan, pa ne zato, ker si tega ne bi želela, ampak zato ker nisva robota. so pa zato moja stegna in vagina hvlaležni za nekaj pavze. Po vsem tem sem zagotovo boljša žena, boljša mama in boljša ženska, predvsem pa se počutim bolje v svojem telesu in sem ga tudi sprejela. Reden seks sicer ne pripomore k zmanjševanju možnosti za ločitev ali skok čez plot, definitivno pa pomaga pri samozavesti in občutku, da četudi se kaj takšnega zgodi, bom dovolj prepričana vase in me to ne bo podrlo," je zaključila.

Če sta po intervjuju z  možem skočila med rjuhe ni znano. :)