Quantcast
Radio1_v_zivo


KROG PREROKBE: Zamisli si vprašanje in pravi odgovor te bo IZBRAL!
Zanimivo | 2. 8. 2017 5:15
Vau, to deluje!
Ključne besede:     krog    prihodnost    vprašanje    odgovor    prerokba    Nostradamus    videnje    astrologija
Zamiži in s prstom izberi številko ... odkrij odgovor!

Michel de Notre Dame - Nostradamus je bil francoski zdravnik in astrolog, ki ga imajo mnogi še danes za najboljšega in točnega preroka vseh časov. Že kot otrok je imel vizije o dogodkih, ki so se kasneje tudi zgodili. Med drugim je napovedal celo to, da bo Donald Trump postal predsednik Amerike.

Pred sabo pa imaš metodo, ki je enostavna in po njegovih pričanjih ena izmed najbolj natančnih.

Zapri oči in se osredotoči na vprašanje, ki te zanima in za katerega si želiš izvedeti odgovor. Nato z zaprtimi očmi približaj kazalec na krog. Tista številka, na kateri imaš prst je tvoj odgovor na tvoje vprašanje ...


Odgovor št. 1: Ja. Spadaš med tiste ljudi, ki ne izgubijo upanja tudi v najtežjih trenutkih v življenju. Če se trenutno spopadaš s situacijo, ki ti ni najbolj prijetna ali vidiš na obzorju neke nove težave, se temu ne izogibaj, ampak jih reši takoj. Veš, da imaš moč, strpnost in veliko vzdržljivosti, da to preneseš. Si v stanju, ko imaš veliko zaupanja sam vase in uspelo ti bo.


Odgovor št. 2: Ja. Ne danes, niti ne jutri. Nekdo stoji na tvoji poti in te poskuša zmesti. Ne jemlji ga preveč resno, ampak se mu le izogni. Kljub temu da ti ta oseba preprečuje uspeh, je ne podcenjuj in ne jemlji tega zlahka, ker se lahko zgodi kaj hudega. Poskušaj najti pozitivno rešitev, brez drame in prevelikega stresa.


Odgovor št. 3: Ja. Dogodki prihajajočih dni bodo premaknili vsa tvoja pričakovanja. Če se boš vsega lotil pametno in razumno, da ne boš energije trošil za brezvezne stvari, boš imel vso prednost v svojih rokah. V vsakem primeru bodi potrpežljiv in videl boš, da ni vse tako črno kot se zdi. Nagrada te čaka!


Odgovor št. 4: Ja. V tem momentu vse kaže na to, da je sreča na tvoji strani. Ni razloga, da bi dvomil v svoje sposobnosti in razmišljal negativno, saj gre vse v pozitivno smer. Sreča bo s tabo še dolgo časa in te ne bo zapustila zlahka. Nedelja je tisti dan, ko moraš uživati maksimalno, ker je dan za polnjenje pozitivne energije.


Odgovor št. 5: Točno. V tem trenutku posvečaš preveč pozornosti temu, kaj si mislijo drugi, zato ne slediš svojim željam. Ne čakaj predolgo, ampak povej kaj si misliš - tisti pravi bodo spoštovali tvoje želje in cilje. Ne odločaj se na hitro, saj boš s tem vse uničil.


Odgovor št. 6: Vse, kar si si zamislil ne boš šlo tako zlahka čez, kot si pričakoval. Ljudje okoli tebe vidijo stvari drugače kot ti, zato je dobro, da tokrat ne poslušaš nobenega. Lahko ti dajo lažno upanje, ki se ti bo sprva zdelo resnično, na koncu pa boš zelo razočaran. 


Odgovor št. 7: Odgovor trenutno ni rešljiv. Pusti si čas in ne polni si glavo z nezrelimi težavami, ki te obremenjujejo. Poskušaj globoko vidihniti in zadihati, saj se bo vse rešilo, vendar ne ravno čez noč. Če si zelo zaskrbljen, se zopet obrni za odgovor na krog, a šele čez teden dni.


Odgovor št. 8: Previdno! Ne verjemi vsemu, kar slišiš ali kar ti govorijo drugi. Moraš se naučiti, da se odmakneš od neki stvari, ki ti jemljejo energijo. Nekatere stvari okoli tebe trenutno izgledajo drugače, kot se bodo pokazale kasneje, zato ne nasedaj. Na začetku ti bo lepo, kasneje boš zelo razočaran.


Odgovor št. 9: Ni več dvomov, to je to. Potreboval boš pomoč, saj ti samemu ta stvar ne bo uspela. O tej težavi se potoži svojemu najboljšemu prijatelju in brez premisleka ti bo pomagal - vse bo bolj jasno in se boš lažje odločil. Naj ti ne bo nerodno prositi za pomoč, saj bo kasneje stvar obrodila več sadov kot si trenutno misliš.


Odgovor št. 10: Ja. Ampak nikakor se ne pusti zmesti. Pokaži več samozavesti in zaupanja vase, šele takrat bo vse v najlepšem redu. Trenutno imaš neverjetno močno intuicijo, na katero se lahko zaneseš in kasneje ne boš razočaran. 


Odgovor št. 11: Vprašanje si postavil prezgodaj. Ni še čas, zato bodi potrpežljiv, ker je slika trenutno popolnoma nejasna. Edino kar moraš ohraniti je: Včasih moraš popustiti -  to ti bo prišlo prav tudi kasneje.


Odgovor št. 12: Vse to je mogoče. Vse napreduje hitro in zelo pozitivno, kakor si si zamišljal. Pomembno je, da vztrajaš tudi, ko bo najtežje. Nekdo na iskren način želi postati tvoj prijatelj ... pozorno se ozri okoli sebe!


Odgovor št. 13: Vse kar si planiral, se ne bo izšlo. To pa zato, ker si neodločen. Zaradi tega so tudi tvoji prijatelji zmedeni, saj jih to nervira - to ni koristno niti zate, niti za prijateljstvo. Spoznaj že enkrat tole: nekdo te ima bolj rad, kakor si sploh predstavljaš.


Odgovor št. 14: Vse bo še dobro. Pa vendar le v slučaju, da si ti tisti, ki pokažeš interes in zanimanje. Vse je dovoljeno, razen ena stvar: odlašanje. Primi stvar končno v svoje roke in tvegaj. Ne pusti, da tvoje bogate ideje splavajo po vodi, ker jih ne boš nikoli več dobil nazaj. 


Odgovor št.15: Ja, zagotovo se lahko zaneseš na svojo srečo. Čaka te popoln preobrat usode. Trenutno ne pričakuj in ne zamišljaj si ničesar, ker bo prišlo samo od sebe. Če boš prehitro nekaj storil ali se odločil prenaglo, te bo to pripeljalo na kriva pota, kar ti bo škodilo.


Odgovor št. 16: Vsa upanja se ti bodo izpolnila, a popolnoma drugače, kot si si zamislil. Bodi pripravljen na vse spremembe in ne bodi osredotočen samo na en sam cilj. Pokaži, da si vsestranski in pripravljen na vse - to te bo pripeljalo daleč.


Odgovor št. 17: Vprašanje je še odprto. Trenutno je napočil čas, da moraš razmisliti o svojih željah, ker niso še čisto zrela za uresničitev. Preveč pričakuješ, zato ne pride do sprememb. Poslušaj svoj notranji srčni glas, ki ti govori nekaj koristnega, a ga zaradi razuma ne slišiš. 


Odgovor št. 18: Lahko pride do velikih težav. Na začetku boš razočaran, kar pa ne pomeni, da nimaš čisto nobene možnosti. Razočaranje te bo pripeljalo na prava pota, saj se boš začel končno razvijati v pozitivno smer. Tvoj krog prijateljev raste, imaš vse več boljših in stabilnih prijateljev.


Odgovor št. 19: Nezaupanje in slabi občutki so daleč od tebe, a te lahko hitro popadejo, če se ne boš osvobodil ljubosumnosti, ki jo imaš. Če ti sreča rada spolzi iz rok, je to zato, ker si preveč skromen in nesiguren - otresi se tega! Če boš odprt in družaben se bo vse rešilo po najlepši poti.


Odgovor št. 20: Ja. Ta trenutek je sreča na tvoji strani. Zato ni razloga, da si skeptičen glede tega in vse to zavržeš. Bodi močen in vztrajaj. Še dolgo boš užival to srečo - izkoristi jo.


Odgovor št. 21: Ja. Da bi cilj čimprej dosegel, moraš vložiti še čisto malo truda. Tvegaj in zagotovo uspeš! Seveda bodi pazljiv, kaj se dogaja okoli tebe in imej v glavi tole - slučajnost ne obstaja, vse se zgodi z razlogom. Zapomni si.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del