Radio1_v_zivo


95% ljudi useka mimo, ko začne ugotavljati, kaj je narobe z maturantkami na fotografiji
Viralno | 20. 7. 2017 10:22
Se ti že sanja, kaj so ''ušpičile'' gospodične?
Ključne besede:     slika    viralno    maturantke    torbica    flaša    alkohol    maturantski ples
Eno dekle je še posebej zanimivo, uganeš katero in zakaj?

Maturantski ples je čas, ko dekleta začnejo razmišljati o tem, kaj bodo oblekla, obula, kakšno pričesko bodo nosila in predvsem, s kakšnimi modnimi dodatki bodo dale obleki piko na i. To je več kot odlično storilo tudi dekle na sliki, ki je vzbudilo veliko pozornosti potem, ko je slika obšla splet.
Torej, na sliki je 5 lepih deklet, oblečenih v dolge maturantske obleke, z prelepimi pričeskami in v rokah držijo tisto, brez česar ne gre nobena ženska nikamor - torbice. In ravno sredinska ''torbica'' je kriva, da je slika postala pravi hit. 

Sedaj pa še enkrat dobro poglej vseh 5 torbic. Kaj opaziš?
Dekle, ki stoji na sredini je popolnoma navdušilo javnost, vendar še zdaleč ne zaradi videza, ampak zaradi tiste srebrne stvari, ki jo drži v rokah.Eleanor je namesto  torbice, v rokah držala  veliko srebrno ''flašo''. Notri pa je seveda imela svojo ''najljubšo'' alkoholno pijačo, ki seveda na tako velikem dogodku ni smela manjkati. Pretentala je starše, prijatelje in tudi učitelje ter pretihotapila alkohol na zabavo brez, da bi ji kdo težil ali karkoli očital.Maturantski večer brez alkohola? Seveda, da ne! Te punce so že vedele, kako se stvari streže in to brez skrivanja.Na zdravje dekleta!