Radio1_v_zivo


7 ČUDNIH vzorcev obnašanja, ko je ŽENSKA ZALJUBLJENA!
Ljubezen in odnosi | 5. 7. 2017 14:27
Ko se ženska zaljubi, bo to velikokrat skušala prekriti
Ključne besede:     ženska    ljubezen    zaljubljenost
Ko je ženska zaljubljena, je njen svet obrnjen na glavo

Ko se zaljubimo, imamo občutek, da se je ustavil čas. Srce bije hitreje in nikoli ne izgubimo nasmeška na obrazu. Poleg vsega pa imamo še zasanjan pogled, ko sanjarimo, da smo s to osebo. In ko je nekdo zaljubljen, to precej hitro opazimo, saj se to težko prikrije. Toda kljub temu, skušamo včasih zaljubljenost prikriti, še posebej ženske, saj so navadno bolj sramežljive.


Tukaj je 7 čudnih vzorcev obnašanja pri ženskah, ko se zaljubijo.

1. Pretvarja se, da je ne zanimaš

Ko se ženska zaljubi v moškega in ko ve, da je tudi ona njemu všeč, potem se pretvarja, da ni dosegljiva zanj. Ženske verjamejo, da jih moški želijo osvojiti kot trofejo, zato se bo pretvarjala, da je nedosegljiva. Hkrati pa mora moški prav tako vedeti, da se zanima zanj in da njegov trud ni zaman. Če se boš ves čas pretvarjala, da te ne zanima, bo šel po svoj ulov kam drugam.


2. Hočejo, da je ljubosumen

V razmerju ženska noče, da je njen moški popolnoma prepričan v njena čustva do njega, saj se potem neha truditi. Zato, ko je le možno, bo ženska skušala vzbuditi ljubosumje pri svojemu moškemu. Na žalost pa to lahko privede do konflikta.


3. Zaradi ljubosumja je posesivna

Ženska rada naredi svojega moškega ljubosumnega, da občasno preveri, koliko mu je do nje. Ko pa je ženska ljubosumna, se spremeni v čisto drugo osebo. To je tudi znanstveno dokazano, da ženska pod vplivom ljubosumja postane čisto nekdo drug.

4. Vse bo delila s svojo najboljšo prijateljico

Zaljubljena ženska bi najraje delila informacijo o tem, da je zaljubljena, s celim svetom. Brez zadržkov bo posredovala SMS sporočila od svojega ljubimca svoji najboljši prijateljici. Z njo se bo pogovarjala o tem, kaj je rekel, naredil itd. Povedala bo vse, saj ženske lahko ure in ure analizirajo, kaj je pomenil njegov izraz na obrazu, kaj je rekel itd. Toda pazi - nobenemu moškemu ni všeč, če je predmet raziskave, tako da, če bo izvedel za to, ne bo dobre volje.5. Vedno ji bo pogled uhajal k njemu

Zaljubljena ženska lahko nekontrolirano strmi v svojega izbranca. Tudi, ko spi. Včasih ga samo gleda, ker je srečna, da leži poleg nje.  

6. Ženske kličejo moške že kar takoj "fant/moj tip", še preden to zares je

Ankete so pokazale, da zaljubljene ženske že od začetka rečejo svojim potencialnim partnerjem "fant/moj tip", še preden sploh uradno pride do "zveze". In še več - "jaz" se spremeni v "midva", ne glede na to, koliko je ženska stara. Ženske so zelo čustvene in takoj, ko začnejo nekaj čutiti nekaj več, si že takoj slikajo skupno prihodnost s to ljubljeno osebo. Za njih razmerje postane globoko in uradno precej hitro.

7. Zaljubljene ženske imajo težave s spanjem


To je zagotovo eden bolj čudnih pojavov, ki se zgodi pri ženskah, ko se zaljubijo, in sicer da ne morejo spati, saj veliko razmišljajo o trenutkih, ki so jih preživele s svojim izbrancem. Razmišlja tudi o tem, kaj vse bi se lahko zgodilo z ljubljeno osebo in se spominja besed, ki jih je izrekel. To vse pospeši njen pulz in zato ne more zaspati.