Quantcast
Radio1_v_zivo


''Če narediš kaj narobe, pelješ svoje dekle na ples in je potem vse super!''
Boštjan Romih | 9. 7. 2017 10:15
Dejan Vunjak na zajtrku pri Boštjanu Romihu
Ključne besede:     Zajtrk z zvezdami    Boštjan Romih    Dejan Vunjak    glasbenik
Dejan Vunjak v Zajtrku z zvezdami

Dejan Vunjak:
PRENESI DATOTEKO
Zajtrk pri Boštjanu Romihu
Na zajtrk k Boštjanu Romihu je tokrat prišel Dejan Vunjak. Je slovenski glasbenik, po novem pa tudi zmagovalec slovenskega šova Zvezde plešejo. Dejan je v plesni oddaji vsej Sloveniji dokazal, da ni spreten le z glasilkami, ampak tudi z nogami.

Dejanu Vunjaku, ki je bil rojen leta 1993 na Ptuju, je bila glasba tako rekoč položena v zibelko.
Rodil se je namreč na dan in v času, ko je njegov oče, legendarni glasbenik, Branko Jovanovič Vunjak – BRENDI, s svojo, takrat najpopularnejšo zabavno pop glasbeno skupino v Sloveniji Don Juan prepeval in igral množicam zabave željnih Slovencev v Prekmurju.
Tudi mamina družina Žibrat je bila že od nekdaj glasbeno zelo dejavna.
Dejan je bil tako od malih nog obkrožen s samimi priznanimi glasbeniki.

Že kot trileten fantič je bil najbolj vesel, če je odšel z mamo Danico in sestro Tino na kakšen očetov popoldanski glasbeni nastop. Vedel je namreč, da ga bo le-ta poklical na prireditveni oder, kjer bo smel z njim zapeti hudomušno in navihano skladbo Najlepše so kelnarce.
Najlepšo, najbolj zanimivo izkušnjo in v celoti zgodbo zase, je Dejan doživel 7. decembra 2008, ko je nastopil na velikem odru, do zadnjega kotička razprodane hale Tivoli, v spektakularnem muzikalu Briljantina (muzikal je režirala svetovno priznana plesna pedagoginja in koreografinja Mojca Horvat).V muzikalu je Dejan neizmerno užival in tako zablestel v vlogi najmlajšega v fantovski druščini, razposajenega in radovednega SONNIYA. V čast in veselje mu je bilo, da je v omenjeni predstavi zaplesal, zaigral in zapel skupaj s svojo starejšo sestro TINO (v vlogi Marty) ter svojim legendarnim očetom Branetom – BRENDIJEM (v vlogi Vinniya Fontaneja).

Vsestranski Dejan šteje komaj 24 - let, v življenju počne mnogo stvari, je poln pozitivne energije in vedno strmi k novim ciljem. Z glasbo je povezan že od malih nog in v tem neskončno uživa.
Dokončal je Konservatorij za glasbo in balet v Ljubljani, krajši čas pa je bil tudi bobnar pri skupini Atomik Harmonik. Kaj kmalu pa je ustvaril ansambel Brendijeve barabe in pričel samostojno kariero. 


Z Boštjanom sta sproščeno poklepetala o vsem mogočem in preživela zelo zabavno nedeljsko jutro.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del