Quantcast
Radio1_v_zivo


Gostje UNIČILI apartma v Novalji: "V nekaj dneh so naredili svinjak!"
OMG/WTF | 30. 6. 2017 10:00
Nesramni gostje poškodovali hladilnik, pokvarili klimo in še marsikaj
Ključne besede:     gostje    apartma    Pag    Novalja
Gostje uničili apartma na Pagu

"Kupili smo nove vzmetnice s spominsko peno, oni pa so jih slekli in postavili na umazana tla, kamor so metali tudi smeti," je potožila najemodajalka apartmaja v Novalje.

V lasti ima dva apartmaja, ki imata površino okrog 90 kvadratnih metrov, v katerih trenutno biva 12 Britancev. V desetih dneh (to je tudi povprečno dolg staž bivanja gostov v njenih apartmajih), pogosto naredijo večjo škodo.

"Prižgejo klimo, odprejo vrata in okna ter se odpravijo na plažo. Klima dela cel čas, čeprav njih ni v stanovanju, luči pa ne ugasnejo niti sredi dneva. Videli smo tudi zlomljene police v hladilniku, na tleh pa so bile sledi sive barve. Pokvarili so klimo, zato bomo morali plačati servis," je še dodala najemodajalka, ki je novinarje prosila, da želi ostati anonimna.


Povedala je še, da so morali tudi s strehe pobirati rabljene kondome, ki so jih gostje vrgli čez okno, pijani gostje pa so tudi že urinirali pred njo in njenimi domačimi. 


"Sicer so pustili polog v višini 1000 kun (135 €), a kaj ko je škoda precej višja," je še povedala razočarana gostiteljica.


Domagoj Vrtodušić, predsednik združenja najemodajalcev Novalja, svetuje lastnici apartmaja, da pokliče policijo, da naredijo zapisnik o škodi, saj je to osnova, da lahko sproži tožbo. Dodal je tudi, da bi moral biti vsak apartma zavarovan, od inventarja do gostov.