Radio1_v_zivo


| 2. 7. 2017 9:29
Iščeš bogatega tipa? ONA pravi, da ti lahko pri tem pomaga
Pravi, da je bila z več kot 5.000 moškimi in sedaj želi pomagati ženskam
Ključne besede:     moški    ženske    bogataši    denar    seks    viralno
Njen tečaj je razburil mnoge, a skupine na tečaju so polne.

Ima samo 24 let pa je, kot sama pravi, imela že več kot 1.000 moških. Tajka Praiya Suriya se profesionalno ukvarja z osvajanjem bogatašev in je pri tem očitno zelo uspešna. Pravi, da ima tudi po tri moške na dan. Sicer to ne pomeni, da z vsemi seksa, z nekaterimi se samo druži in iz njih molze denar. Z njimi se potem zabava in ukvarja, dokler ji ne postane dolgčas, zdaj pa želi tudi ostalim ženskam pokazati, kako se to počne in kako lahko tudi one pridejo do svojega bogataša.

 Organizirala je poseben tečaj, ki stane 312 ameriških dolarjev, vsaka nova "učenka" pa postane tudi del ekskluzivnega VIP kluba, v katerem se udeleženke naučijo vseh trikov, kako iz bogataša povleči čim več denarja.

Tečaj tudi vključuje

- 100% uspešno in preverjeno strategijo osvajanja in zapeljevanja bogataša 
- učenje osnov angleščine za lažjo pot do denarja
- napotke, kako ga prepričati, da upošteva samo tvoje želje glede lokacije zmenka ali dopusta
- vroči seks triki, ob katerih bo izgubil glavo ... in denar

 

Tiste, ki si tečaja zaradi različnih razlogov ne bi mogle privoščiti, se lahko za 185 ameriških dolarjev udeležijo krajšega, osnovnega tečaja. Seveda je mlada Tajka marsikoga razjezila, a se s tem ne ukvarja preveč. Zelo je aktivna na družbenih omrežjih, ima tudi svojo Facebook stran, kjer ima več kot 40.000 podpornikov.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila