Quantcast
Radio1_v_zivo


BRIGITA RAZ*IZDILA SIMONA: "Na začetku vse pogoltnejo, potem pa ...!"
Ljubezen & seks | 14. 6. 2017 11:52
Javil se je bralec, ki ga je Brigitino pismo razjezilo
Ključne besede:     seks    varanje    Brigita    iskreno    pismo
Simon brez dlake na jeziku.

Brigitino pismo, ki smo ga objavili dva dni nazaj in v katerem se je avtorica spotaknila ob varanje, je popolnoma navdušilo naše bralce. Ženske ji ploskajo, moški pa so presenečeni nad njeno direktnostjo. K nam so v nabiralnik priromale celo številne ženitne ponudbe, mnogo moških si namreč želi tudi osebno spoznati Brigito. 

A to še ni vse. Njeno pisanje je sprožilo tudi replike, ki kažejo, da smo vstopili v pravo bitko med spoloma. :) Najbolj nas je nasmejal Simon, ki se je na nas obrnil s prošnjo, da objavimo njegov zapis in hkrati izzval Brigito na srečanje v živo. Poslal nam je tole: 

 

***

Nekaj dni nazaj sem prebral Brigitino pismo. Sicer naj kar takoj povem, da takšnih člankov ne berem, ampak ker je eden izmed mojih prijateljev na Facebooku delil to zgodbo in me v objavi celo označil, me je premagala radovednost. To in pa seveda zelo nazoren, celo pokvarjen naslov. Tiča in hamburger, hahahaha, zdaj bom vsakič ko bom jedel hamburger, pomislil nate, Brigita! Radio 1, prosim posredujte ji to sporočilo.

 

 

Najprej sem crkaval od smeha, ko sem bral, kakšnega tiča bi rada fasala, istočasno pa sem bil celo malce vzburjen. F*k in hamburger, dve meni najljubši zadevi. No in ravno pri mastnem hamburgerju mi je vse dol padlo. Tudi t*č, seveda. Pri hamburgerju sem vedel, da si ti draga Brigitka ena navadna hinavka! Verjamem, da ženske tu in tam pojedo hamburger in pizzo, ali pa celo banjico sladoleda, ampak kaj se pa zgodi po tem? »Lubi, a sem debela v tej obleki?«  Sledi seveda tista napetost, ko ima ženska slabo vest, ker se je spet pregrešila in pojedla preveč. In potem? Velika suša v spalnici. »Ne, danes ne morem, počutim se ogabno. Vse me tišči, vse me boli. Auu, glava, au jajčniki, auuu, bodi no nežen, bruhala bom! Ne morem na trebuhu! Zakaj me samo ne objameš?« Prisežem, da ti naslednjič naročim je*eno solato! Takoj podpišem peticijo, da se ženskam omeji vnos ogljikovih hidratov, ker iz tega potem rata eno navadno sranje.

 

 

 

U madona, Brigita, ti pogoltneš? Kljub slabemu, nečokoladnemu okusu, kakor si opisala moško spermo. Čestitam! Dobiš čebelco. Tudi jaz rad in z veseljem obdelujem žensko rozino, kot si jo poimenovala sama pa tudi ni nek kulinarični presežek, da bi človek vriskal zraven, kvečjemu bi zraven spil kozarec malvazije, ker kot veš, vonj spominja na ... ribe! Ampak me ne moti, ker vem, da ženska uživa v tem, tako kot jaz uživam, če pač ona vrne »uslugo« in še mene malce obdela.

 

Kljub temu, da si me znervirala s svojim pismom pa ti vseeno dam prav pri tej stvari, da si moški, ki noče obdelati ženske muce zasluži masturbacijske žulje na rokah. Sem imel en primerek ženske, ki se ji je sperma tako gabila, da si je v usta porinila žvečilni gumi! Tisti z ekstra močnim okusom! Verjetno se ti ne zdi nič spornega, a ne, ampak, daj izzivam te, vtakni čigumi svojemu naslednjemu f*k partnerju pa boš videla, kako zeblo te bo spodaj! Babe ste res žleht.

 

Bi pa k tvojemu pisanju dodal, da vsaki ženski, ki se boji t*ča in ne ve, kaj bi z njim počela, privoščim naslednje. Sem opazil, da imaš očitno rada bio zadeve, zato se mi zdi prav, da je kazen v duhu tega. Takšnim babam privoščim, da se jim pokvari prav vsaka bio kumara, ki jo glodate, ker mislite da boste s tem shujšale!

 

 

Veš, v  svojem življenju (star sem 36 let, tvoje starosti nisem zasledil) naletel na kar nekaj žensk in čeprav so si bile različne, jih lahko dam v dve skupini. Prva skupina so ženske, ki na začetku prav vse pogoltnejo! In skoraj vse ste v štartu take porednice, kot tiste v porničih, ki zapeljivo gledajo in bi zate naredile res vse. Pa skačete po nas, nas jahate kot bika na rodeu, se zvijate in izvajate vse mogoče poze. Potem po nekaj mesecih pa bi se kar iz lepega vse crkljale. Pa hodite spat v najbolj kosmatih štumfih in razvlečeni pižami z madeži od ličila, ki se je razmazalo, ker ste spet gledale neko f*knjeno ljubezensko dramo z Gosllingom.

 

 

Moški smo lovci in ko vas ulovimo, lahko postane vse skupaj dolgočasno. Pa to ne pomeni, da se morate celo življenje ukvarjati samo s tem, kako biti vedno en korak pred nami. Ampak dajte nam no pomagat. Ženske ste kompleksna bitja, moški pa bistveno manj. Nam je pomembno da nas imate rade, da vas lahko junaško rešimo pred pajki in da ni suše v spalnici. In ko pride do zadnjega, je seveda logično, da moški pogleda za prvo, ki mu (spet) pokaže malo več seksapila in želje po seksu.

Najhuje za moški ego je to, da prideš totalno potreben domov in zagledaš svojo žensko za štedilnikom, stopiš izza njenega hrbta in jo zgrabiš za mednožje. Ona pa tebi: "Faaaak ne no zdajle, nisem se pobrila! Pa kaj ti je bumbar, a veš, da je hrana zraven?!"

 

 

Druga skupina pa so ženske, ki se bojite t*ča! Pri takšni takoj vidiš, da ob prvem stiku s korenjakom, v ozadju zasliši čričke, ker nima blage veze kaj bi počela z njim. Pa ga prime kot mikrofon ali ročaj od šalce in ga začne lizat kot je*eno lučko.  

 

 

Jaz mislim, da ti Brigita samo izzivaš in je najlažje biti pameten takole iz udobnega naslonjača, v kosmatih štumfih in razvlečeni trenirki. Če pa premoreš toliko jajc, da to poveš tudi v živo, te povabim na hamburger, zraven pa prinesem še na koščke narezano bio jabolko. Lahko pa greva tudi na lučko, da mi pokažeš svojo tehniko, haha. Šalo na stran, rad bi te spoznal in se na lastne oči in ušesa prepričal, če si res iz takšnega testa kot praviš. Ne grizem, razen če boš sama tako hotela. :)

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del