Quantcast
Radio1_v_zivo


11 filmov, v katerih so bili igralci in igralke resnično PIJANI!
Svet slavnih | 24. 6. 2017 12:17
Včasih tudi njim primanjkuje samozavesti ...
Ključne besede:     film    scena    pijanost    resničnost    igranje    pijača    snemanje
Mila Kunis in Natalie Portman sta bili med snemanjem lesbičnih prizorov kar precej ''naliti''

Med gledanjem svojega najljubšega filma si bil zagotovo že kdaj navdušen nad igralsko zasedbo, ki je določene scene odigrala tako pristno in dovršeno, a se nisi nikoli vprašal, če so morda pred tem kaj spili?

Igralci in igralke so prav tako krvavi pod kožo ter jim včasih primanjkuje pomanjkanja samozavesti ali poguma, ki ga rešijo kar s prepovedanimi substancami. 


BLACK SWAN (Črni labod)
Natalie Portman in Mila Kunis sta imeli v filmu sceno, kjer sta se morali poljubljati. Igralki sta se pri tem počutili skrajno neprijetno, zato sta si pred snemanjem razdelili steklenico tekile in jezik jima je več kot očitno stekel gladko.


HARRY POTTER

Daniel Radcliffe je proti koncu snemanj filmov o Harry Potterju pogosto ponočeval in pozno prihajal domov ali bolje rečeno na snemanja, kjer je bil še vedno pijan. Na srečo je imel za posneti scene, kjer mu je ''pijanost'' prišla še kako prav, saj mu je dala pristen izgled utrujenosti.THE WOLF OF WALL STREET (Volk iz Wall Streeta)
Zapeljiva blondinka, ki jo je v filmu upodobila igralka Margot Robbie, je pred snemanji določenih prizorov spila nekaj kozarcev tekile, saj je bila nervozna in je bila zaradi tega že večkrat ob vloge, kjer naj bi igrala močno osebo. Tokrat se je odrezala več kot odlično!


Serija: FRIENDS (Prijatelji)
Matthew Perry, ki je vsem poznan kot Chandler iz serije Prijatelji, je sam priznal, da je med snemanje od 3. pa vse do 6. sezone užival kokain.HUNGER GAMES (Igre lakote)
Igralka Jennifer Lawrence je povedala, da je bilo na snemanjih včasih zelo dolgočasno in se je med pavzami zamotila tako, da si je v sobi pogosto privoščila pino colado.Serija: TWO AND HALF MEN (Dva moža in pol)
Charlie Sheen je javnosti poznan po tem, da ima težave z alkoholom in nič drugačen ni bilo tudi na snemanjih priljubljene serije Two and half men. Na snemanjih je bil velikokrat pijan in zadrogiran. Je velik odvisnki alkohola in ostalih prepovedanih substanc tudi v privatnem življenju.AMERICAN BEAUTY (Lepota po ameriško)
Igralec Kevin Spacey je priznal, da je med snemanji kadil travo.THE WIZARD OF OZ (Čarovnik iz Oza)
Igralka Judy Garland je bila na snemanjih prisiljena uživati kofein in cigarete, da bi le ostala manjša. Čez nekaj časa, v dobi odraščanja je postala odvisnica in posledično umrla zaradi uživanja drog.DRINKING BUDDIES (Pivski prijatelji)
Igralka Anna Kendrick se je v filmu napila čisto ponesreči. Med snemanji je namreč pila čisto pravo pivo namesto brez alkoholnega. Ko so ponavljali kadre, kjer je morala piti, je kmalu ugotovila, da pije pravo pivo, saj je bila že čisto opita.LAWLESS (Brez zakona)
Shia LaBeouf
je bil na snemanjih pijan v večini prizorov, kar je zelo motilo njegovo soigralko Mio Wasikowsko, ki je priznala, da je bilo z njim najtežje potem snemati ljubezenske prizore. FIGHT CLUB (Klub golih pesti)
Brad Pitt in Ed Norton sta bila na snemanjih filma Klub golih pesti v večini prizorov  resnično ''nalizana''.BAD SANTA (Pokvarjeni božiček)

Billy Bob Thornton
je igral zapitega božička, ki je ropal trgovine in zganjal raznorazne neumnosti. Pijanosti pa ni igral, ampak je bil resnično ''nabutan'' z alkoholom, kar je dalo liku še bolj pristen izgled.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del