Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŠKI ŠOKIRALI: ''Zakaj ostanemo z njo, čeprav je NE LJUBIMO več ...''
Ljubezen in odnosi | 21. 6. 2017 12:01
Ko ljubezen mine, on pa še vedno vztraja ... Kje tiči razlog?
Ključne besede:     ljubezen    partnerstvo    naveza    rutina    minljivost    bolečina    šok    razkrito
Moški šokirali s svojimi izjavami ...

Moški so tokrat iskreno spregovorili o tem, zakaj ostajajo v zvezi, čeprav partnerke ne ljubijo več. Vsi vemo, da je ljubezen na začetku zveze polna evforije, nato pa preraste v nekaj globjega. Kaj pa, če se to ne zgodi? Kaj pa, če ljubezen enega od partnerjev preprosto mine, pa je še vedno s tabo z drugih razlogov?

Preberi si razloge moških, ki so v zvezah ostali le zaradi drugih koristi:


Bil sem v zvezi 5 let in zadnja 3 leta mi je bilo več ali manj vseeno zanjo. Po pravici povedano sem bil z njo le zaradi seksa, ker sem vedel, da ga bom dobil in točno je vedela, kaj mi sede. Ni se mi dalo iskati nove ženske iz razloga, ker bi moral čez vse ''mučne'' faze.

Ž., 27 letDvakrat sem že bil v taki zvezi, ko me je do nje preprosto minilo, a sem se vseeno delal, da mi nekaj pomeni. Govorim o dveh dekletih, ki sta delali dramo za vsako malenkost, a sem vedno vztrajal in čakal, da se spremenita. Obe zvezi sta propadli - pri prvi sem vztrajal 2 leti, pri drugi pa 1 leto.

K., 25 let

Desetletno zvezo sem zaključil leto dni nazaj in sicer z dekletom, ki mi je prvih 6 let pomenila ogromno, zadnja 4 leta pa skoraj nič. Bil sem zgolj navezan nanjo in ni se mi dalo ubadati z vso dramo, ki pride po koncu zvez. Zveza mi je postala rutina in ne nekaj, za kar bi se trudil.


P., 34 let

Vem, da bom zvenel odvratno, ampak s punco sem bil v zvezi 4 leta, zadnje leto pa le  iz razloga, ker je imela svoje stanovanje v bližini moje nove službe. Nisem potreboval avta in veliko prišparal. Ko je rekla, da bi se odselila, sva se skregala in ostal sem sam.

L., 27 letS punco sem bil zadnja leta v zvezi le zato, ker sem imel ''zazihran'' seks. Vmes sem malce flirtal z drugimi, če se vmes mogoče pojavi kakšna, ki bi mi ugajala in bi tako hitro prestopil v novo zvezo.

R., 29 letVšeč mi je bilo, ker mi je prala, kuhala in skrbela zame. To sem potreboval in ob njej sem se počutil priskrbljeno. Znal sem manipulirati z njo in to mi je uspevalo skoraj 2 leti - nato ji je prikipelo.

V., 26 let
Bila je iz premožne družine, imela je svoje stanovanje, avto in vikend na morju. Moral sem potrpeti z njo kar nekaj časa, da sem si tisto leto omogočil lepo življenje!

P., 28 letVšeč mi je bila njena rit, priznam! Zaljubljen sem bil zgolj in samo v njeno rit, saj je bil njen karakter katastrofa.


K., 24 let


Bila sva skupaj 6 let in zadnji 2 leti preden sva končala sem imel občutek, da sem v zvezi s prijateljico in nikakor ne partnerko. Ni me več privlačila, bilo mi je vseeno zanjo. Nisem je več peljal nikamor, čeprav je nonstop nekam hotela z mano. Moj izgovor je bil, da sem utrujen in bi rad z njo preživel čas doma ter pojedel tisto dobro pico, ki jo zna narediti le ona - seveda, mi je ustregla.


G., 31 let


Bila je seksi in huda. To je vse, kar lahko rečem. Všeč mi je bilo, da so mi jo drugi fantje zavidali, čutil do nje nisem prave ljubezni - težko čutiš nekaj do osebe, ki je skoraj vsa ''umetna.''


R., 30 let
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del