Quantcast
Radio1_v_zivo


70-letna babica razkrije recept za svojo NEVERJETNO postavo, internet pa se odzove z JEZO!
Viralno | 4. 6. 2017 6:27
Trdi, da s posebno dieto ohranja mladosten videz
Ključne besede:     babica    mladosten videz    dieta    sladkor
70-letna babica s super telesom

Spoznaj Carolyn Hartz - lastnico SwetLife-a in babico, ki se je izogibala sladkorju celih 28 let. Ta posebna dieta ji je dala mladosten videz, saj ji ne bi nihče pripisal 7 desetletij.


Potem, ko so ji postavili diagnozo sladkorne bolezni, se je morala skoraj 70-letnica odpovedati sladkorju, da bi si uredila sladkor v krvi na normalno raven. Včasih je bila odvisnica od sladkorja, danes pa se lahko pohvali, da že 28 let ni zaužila sladkorja, ampak uporablja nadomestek sladkorju, tako imenovani ksilitol. Čeprav njen mladostni videz ni posledica tega, da se je odpovedala sladkorju, ampak tudi redno telovadi. "Moraš paziti, kaj daš v usta - to je številka ena, druga stvar pa je, da moraš premakniti svojo ritko," je povedala Hartz. Kljub temu, kar je Hartz povedala, kako ohranja svoj mladostni videz, internet enostavno ne verjame tega. 


To je Carolyn Hartz - babica, ki je videti, kot bi imela pol let manj, kot jih v resnici ima
Potem, ko so ji postavili diagnozo sladkorne bolezni, se je 70-letnica odrekla sladkorju, da bi normalizirala sladkor v krvi
Sladkorja ne uživa že 28 let in pravi, da ji je to pomagalo ohraniti mladosten videz
Je tudi ljubiteljica telovadbe
"Moraš paziti, kaj daš v usta - to je številka ena, druga stvar pa je, da moraš premakniti svojo ritko"
Nič sladkorja ... umetni joški, umetni zobje in lepotna operacija ... Res je dobro videti in morda je res iskrena glede tega, kako ohranja mladosten videz, toda jaz ne verjamem v te diete! 
Ne izgleda dobro, ker ne uživa sladkorja, ampak zato, ker ima čas in denar, da razvaja svoje telo. Očitno je dobra ideja zmanjšati vnos sladkorja v telo, toda naj vas to ne preslepi, saj to ni magično zdravilo proti staranju in za ohranjanje lepega videza.
Res je dobro videti za 70 let ... toda ta obraz je imel lepotni poseg, to je 100%, toda šlo je za dobro organizacijo. Preprosto ne moreš imeti takšnih prsi pri 70-ih, žal ... toda tukaj ne gre samo za odpovedovanje sladkorju.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del