Quantcast
Radio1_v_zivo


VIDEO: Jana Morelj presenetila 22-letnika v službi in ga ''odvlekla'' s seboj!
Denis Avdić Show | 31. 5. 2017 4:10
Mladenič je nekoč izjavil: ''Ko me pokliče Jana Morelj, grem delati vozniški izpit!''
Ključne besede:     Jana Morelj    naloga    vozniški izpit    presenečenje    22 letnik    služba    AMZS
Nekaj časa nazaj je Jani Morelj pisalo dekle, v upanju, če bi ji lahko pomagala pri nalogi, ki je ne zmore izpolniti sama. Namreč pisala je v imenu svojega 22-letnega prijatelja Maja, ki še vedno nima vozniškega izpita, saj je bil z obiskom CPP-ja neresen, doma pa ga celo že čaka avto. Napisala je, da ga morajo nonstop voziti naokoli, bodisi do trgovine ali pošte, na delovno mesto pa se vozi kar s starši. Ker fanta očitno vožnja ne zanima, prav tako pa tudi ne jekleni konjiček v garaži, je morala na pomoč priskočiti kar Jana.

V videu si poglej, kako presenečen je bil mladenič, ko je pred seboj zagledal Jano in kam ga je končno odpeljala.

Zakaj ravno Jana?

Maj je decembra 2016 skupaj s prijatelji obiskal 28-urni dobrodelni maraton in pred prijatelji izjavil, da bo izpit naredil takrat, ko ga pokliče Jana Morelj!

Maj se očitno takrat še ni zavedal, kaj pomeni, če pred prijatelji izjaviš nekaj, kar se lahko več kot očitno uresniči ... In pol leta kasneje se tudi je. Jana je stvari vzela v svoje roke, se odpravila do njegove službe in ga nato ''odvlekla'' na AMZS. Tam sta si z Jano segla v roko in obljubil je, da se bo končno spravil delati izpit za avto.

''Sem upala na vašo pomoč in hvala bogu se je uresničila!''
Majeva prijateljica Tjaša:Preberi si celotno pismo Majeve prijateljice, namenjeno Jani:

Pozdravljeni,


pišem prav s posebno željo, katero resnično upam, da mi jo boste lahko izpolnili.
Sicer pa se prošnja nanaša na točno določeno osebo in sicer Jano Morelj.

Da preidem k bistvu:

Naš prijatelj Maj Tešar bo letos maja star 22 let. Pri vse tem pa ne bi bilo nič čudnega, če bi le mladenič imel izpit za avto, vendar pa ga NIMA!! Predavanja za CPP je že imel, vendar pa so mu tudi ta zaradi neresnosti že potekla. Njegov oče ima za njega celo avto vendar tudi to ne pomaga, mi njegovi prijatelji pa smo dejansko že naveličani, da ga vozimo sem in tja (na pošto, v trgovino, žurat, itd.)

Ko sva bila na vašem dobrodelnem maratonu v Ljubljani (na katerega sem ga seveda peljala jaz) je rekel, da bo šel delat izpit za avto takrat, ko ga bo poklicala Jana Morelj.

Jana, zato pa se sedaj vsi njegovi prijatelji obračamo nate in te iz srca prosimo, da nam pomagaš in ga prepričaš, da gre delat izpit.

Najbolje bo, če ga pokličeš malo čez 8.uro zjutraj, ko gre v službo (na katero ga vozita starša).
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del