Quantcast
Radio1_v_zivo


Izberi SIMBOL, ki ti bo napovedal PRIHODNOST!
Psihologija | 5. 6. 2017 5:01
Neverjetno, Izbira simbola določa tvoj karakter
Ključne besede:     simbol    prihodnost    napovd
Izbrani simbol ti bo napovedal prihodnost

Te morda zanima, kaj ti prinaša prihodnost? Potem bo tole zate! :) Vse, kar moraš storiti je, da si izbereš simbol, ki ti najbolj pade v oči in spodaj pogledaš, kaj pomeni.


Simbol #1Če si izbral ta simbol, potem je čas, da se prepustiš. Narediš en korak nazaj in zaupaš vesolju, da te bo napotilo v pravo smer.  

Seveda se boriš za svoje cilje. Toda verjemi vase in ne obremenjuj se zaradi nepomembnih stvari, življenje pa ti bo ponudilo odgovor na dlani.


Simbol #2Če te je pritegnil simbol 2, potem je čas, da postaviš meje v svojem življenju. Ker trenutno nimaš postavljenih meja, te ljudje in stvari kontrolirajo, oziroma izkoriščajo.


Simbol #3Sprosti se. Na pravi poti si! Čeprav se mogoče v tem trenutku zdi, da je vse precej nestabilno, ne skrbi, ker tako to tudi mora biti v tem primeru.
Da, res imaš težko obdobje trenutno, toda te izkušnje te vodijo na mesto, ki je precej boljše, kot si predstavljaš.


Simbol #4


Če si izbral simbol pod številko 4, to pomeni, da se oklepaš preteklosti in to te tudi boli. Ali si naredil nekaj, kar obžaluješ, ali pa si izgubil nekoga, ki ga imaš rad. Pusti si čas, da preboliš, vendar pa ne drezaj v staro rano tako, da se neprestano opominjaš na ta dogodek iz preteklosti. Namesto tega raje pomisli, kaj si se naučil iz tega. Preteklost vzemi torej kot lekcijo in se osredotoči na to, kako lahko izboljšaš prihodnost.

Mogoče bi bilo dobro tudi, če bi zapisal na papir stvari, ki jih obžaluješ. Tako jih boš lažje prebolel in zaprl to poglavje v svojem življenju.


Simbol #5Ves ta trud in težko delo, ki ga opraviš, se bo izplačalo! To je odličen čas, da si postaviš nove cilje za poglavje, ki prihaja. Konec koncev - postavitev ciljev je ključ do zadovoljstva, saj drugače ne moreš vedeti, da ti je kakšna stvar uspela. 


Simbol #6Trudiš se najti življenjske odgovore okrog sebe. V resnici pa je to, kar iščeš, globoko v tebi, samo zazreti se moraš vase. 

Svoje misli moraš počistiti, mogoče poskusi z meditacijo, saj ti bo ponudila številne odgovore.


Simbol #7Izbral si torej simbol št. 7. Zelo trdno si delal, kajne? Vzemi si odmor. Spravi se ven in uživaj v svetu, pred katerim si se prej skrival. Ni pomembno ali se za počitnice odločiš spontano, ali jih morda planiraš - samo umakni se za nekaj časa od svojega natrpanega urnika in si naberi novih moči.

Seveda boš na začetku imel slabo vest, če si boš vzel dopust. Toda verjemi - zaslužiš si ga!Simbol #8Do sedaj si živel v osami - čas je, da se povežeš s svetom okrog sebe.

Verjetno je tvoj prvotni cilj res bil, da se umakneš od ljudi, ne pa da se čisto izoliraš. Poveži se malce bolj z ljudmi. Za to obstaja več načinov. Za začetek se lahko lotiš globokih pogovorov s prijatelji in družinskimi člani, od katerih si se oddaljil. Če so ti pri srcu živali, potem se spravi ven v naravo, lahko hraniš race ali labode, itd. Simbol #9Če si izbral ta simbol, to pomeni, da si naredil vse, kar si lahko. Resno, dovolj si delal. Sedaj pa je čas, da se zlekneš in uživaš v tem, kar si naredil. In tukaj ni govora samo o materialnih zadevah ... ja, seveda, da moraš uživati tudi v materialnih stvareh, toda ne pozabi uživati tudi v znanju, ki si ga pridobil v tem procesu in prijateljstvih, ki si si  jih ustvaril.

Verjemi, da je tvoje trdo delo osrečilo veliko ljudi, sedaj pa je čas, da uživaš v tem.