Quantcast
Radio1_v_zivo


10 situacij, v katerih se ni dobro spuščati v SEKS, da ne boš obžaloval/a ...
Ljubezen & seks | 27. 5. 2017 13:43
Če misliš, da lahko seks popravi odnos s partnerjem, si delaš utvare
Ključne besede:     seks nasveti    ženske    moški    seks
Ne spravljaj se med rjuhe, če ...

Če opaziš eno ali več od teh navedenih situacij v odnosu s partnerjem, se mogoče ni najbolje podati med rjuhe.


1. Če si pravzaprav ne želiš seksati ...

Če nisi prepričana, ali bi raje seksala ali bi se raje zavalila v posteljo in gledala serijo, potem se ne sili. V primeru, da ti je neprijetno zaradi česa, kar tvoj partner počne, mu je najboljše pojasniti na lep način, da ti trenutno ni do seksa. V vsakem primeru ti seks "na silo" ne bo v užitek.


2. Če upaš, da mu boš bolj všeč ...

Če si z nekom, za katerega nisi prepričana, koliko si mu zares všeč in se ne morda ne vidiš z njim v prihodnosti, potem ne uporabi seksa samo zato, da ga boš navdušila.Ta strategija je redko učinkovita, po takšnem seksu se bosta prej oddaljila kot zbližala. Če ni to to - prekini odnos in išči naprej.


3. Če se vse bolj oddaljuje ...

Če ga ne moreš dobiti na telefon ali nima nikoli časa zate, potem pozabi na seks. Seks vaju ne bo zbližal, samo olajšal mu bo dilemo, ali naj prekine odnos s teboj ali ne. Zveza s takšnim partnerjem nima prihodnosti.


4. Če ti je dal vedeti, da si ne želi resne zveze s teboj ...

Moški precej redko odkrito povedo ženskam, da si ne želijo zveze, ampak če ti to reče - potem to vzemi resno.


Razen, če si sama želiš seks "brez obveznosti". Se pa precej redko zgodi, da se it tega razvije resna zveza.
 

5. Če veš, da si mu všeč, ti pa iščeš samo zabavo ...

Enako velja tudi obratno. Ne podajaj se v seks z nekom, ki je zaljubljen vate, ti pa v njega ne. Iz tega se ne more izcimiti nič dobrega, sploh pa ker so vajini interesi precej drugačni. 


6. Če imaš občutek, da se je "zalepil" nate ...

V primeru, da se moški s katerim sta začela zvezo, zelo ogrel zate, ti pa nisi ravno nora na njega, bo seks samo še dodatno zakompliciral ta odnos. Če se boš spravila z njim med rjuhe, mu boš s tem sporočila, da želiš nekaj več. Če pa tega ne želiš, je za oba najbolje, da čim prej končata ta odnos. 7. Če gre za bivšega od tvoje prijateljice ...

Samo v eni in edini situaciji si izberi bivšega od tvoje prijateljice, to pa je - če je to moški tvojega življenja. Toda to je zelo redko, je pa boljše, če si ti že pred prijateljico poznala njega. In še v tem primeru je lahko kočljivo. V vseh ostalih primerih pa raje preskoči to možnost in najdi nekoga, ki nima zgodovine s tvojimi prijateljicami. 8. Če je veliko "čudnih" bivših ...

Ali morda opažaš, da moški s katerim si, grdo govori o svojih bivših puncah, je velika verjetnost, da je problem pri njemu, ne v njih.


9. Če sta oba pod vplivom ...

Če si opita ali pod vplivom kakšnih drugih drog, potem niti ne pomisli na seks z neznancem. Kot prvo, ne poznata se in ne moreš vedeti, kako bo to vplivalo na njega, kot drugo pa bi lahko naredila nekaj, kar boš naslednji dan obžalovala.

10. Če se ne strinja z zaščito ...

Če noče uporabiti kondoma, se ne spuščaj v seks samo zato, ker si vzburjena. Njegova neodgovornost ti lahko spremeni življenje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del