Quantcast
Radio1_v_zivo


DELAMARISOV FISH PIKNIK VSAK DAN!
Nagrajujemo | 14. 6. 2017 11:47
Dobro si oglej video in preštej koliko konzerv Delamaris je v videu
Ključne besede:     Delamaris    fish piknik
Fish piknik z Delamarisom in Radiem 1

Nagradna igra je zaključena, za nami pa je tud PRVI FISH PIKNIK Delamarisa in Radia 1, ki je potekal prejšnjo nedeljo, 11.6. Imeli smo se super, oglej si video. 

 

 

 

 Nagrajenec, ki je prejel letno zalogo Delamaris izdelkov

 

Radio 1 je znan po tem, da vedno pripravlja presenečenja za svoje poslušalce. Pripravili smo že veliko piknikov. Nikoli pa še nismo pripravili pravega »FISH PIKNIKA«. Zdaj je čas, da to popravimo skupaj z Delamarisom in tudi uradno odpremo poletno sezono. Tako bo odlična riba vsak dan pri roki.

 

Na Radio 1 prihaja vonj po poletju. Vse, kar rabimo, so: morje, sonce in najboljša morska hrana! Prava ambasadorja za to pa sta naša primorska junaka: Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič, ki skupaj z Delamarisom prisegata na to, da mora biti odlična riba vedno pri roki! Celo tako obožujeta Delamarisove izdelke, da sta si jih nakopičila toliko, da jih ne znata več preštet. Vsaj sama ne!

 

 

Na srečo sta ob tem, ko sta pripeljala Delamarisove dobrote na radio posnela tudi filmček. 

 

Tvoja naloga? Dobro si oglej video, preštej koliko konzerv Delamaris je v videu, napiši odgovor v zgornjo prijavnico in počakaj na naš klic.Kristjan iz Novega mesta je pravilno preštel konzerve v spodnjem videu. Pravilen odgovor je bil 998.

AKTUALNI VIDEO: Koliko konzerv si preštel/a?Špela Oman iz Žabnice je pravilno preštela konzerve v spodnjem videu. Pravilen odgovor je bil 938.

Koliko Delamaris konzerv si preštel/a?

  

In nagrada?

 

Če te pokličemo, to že pomeni, da si dobil svoje mesto na najbolj okusnem »FISH PIKNIKU«, ki ti ga bosta pripravila Delamaris in Radio 1. Na njem pa bomo preizkusili vse Delamarisove dobrote, ki nam jih bo pripravljal kuharski mojster. Najbolj srečen pa bo tisti poslušalec ali poslušalka, ki bo pravilno ugotovil pravo število izdelkov v videu! Osvojil bo namreč izdelke Delamaris za celo leto.

 

Naj se okusno Delamarisovo poletje začne!

 

 

 

Pri Delamarisu so 135 let tradicije popeljali v nove časeS prenovo so pri Delamarisu celo linijo izdelkov poenotili z belo embalažo in povezali z modro ribico, ki v osveženi podobi krasi čisto vsak izdelek. Posamezne vrste rib in okusov se med seboj razlikujejo po barvah in simpatičnih ilustracijah zelenjavnih dodatkov, olj in začimb. Skuše prepoznamo po odtenkih rumene, sardine so svetlomodre, tune pa temnomodre barve. Nove aluminijske pločevinke rib omogočajo lažje odpiranje in so brez BPA (bisfenola A). Ribji izdelki Delamaris ne vsebujejo konzervansov ali drugih aditivov in so znani po svoji kakovosti in odličnem okusu. Zaradi praktičnosti pakiranja pa so te odlične ribje dobrote vedno pri roki, saj jih lahko vzamemo s sabo na pot in postrežemo ob vsaki priložnosti. Uživamo jih samostojno ali pa z njimi pripravimo čisto svojo kulinarično poslastico.

 

Pravila za sodelovanje

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del