Radio1_v_zivo


13 tipov moških, ki zavrtijo ženski glavo vsaj enkrat v življenju
Ljubezen in odnosi | 26. 5. 2017 11:09
Vse so bile enkrat zaljubljene v njih
Ključne besede:     ljubezen    odnosi    možki    ženske
Koliko si jih obkljukala? :)

Se še spomniš tiste brezglave ljubezni, ko si hrepenela po nekom, ki se dela nedostopnega ali še huje, je fant tvoje prijateljice, ti pa si na skrivaj sanjarila o njem? Obstaja 13 tipov moških, na katere ženske naletijo vsaj enkrat v življenju in se jim zaradi njih zamaje svet pod nogami. 

Preveri, na koliko od teh si že naletela!

 

1. Prijateljičin brat

 

Ko si bila mlajša, si komaj čakala, da prideš k prijateljici na obisk, samo zato da bi lahko srečala njenega luštnega brata. Nato si imela še kakšno bizarno smešno idejo, ki je nisi upala izustiti na glas kot npr.:''Hej, punce! Morale bi iti v njegovo sobo, dokler ga ni doma, poslušati njegovo glasbo, se obleči v njegove majice in vohati njegov vonj. Saj veste, čisto tako za zabavo.'' Bolje, da je ostalo le v tvoji glavi. Upamo.

 

2.  Fant iz filmskega platna

 

Kot vsaka najstnica, si najverjetneje gledala vse najstniške serije, kjer se je vedno pojavil glavni igralec, ki je bil tako popoln, da si bila iz dneva v dan, iz epizode v epizodo bolj zaljubljena in nora nanj. Ja, vsi smo bili enkrat del te ljubezensko namišljene drame. Morda si nekoč, nekje celo za hip pomislila, da se boš poročila z njim. :) 

 

3. Čedni natakar

 

Tisti čedni natakar, ki dela za šankom in izvaja različne akrobacije s pijačo in pod sojem luči deluje kot sanjski moški. Njegove roke so več kot popolne in želela bi si, da bi znal delati s teboj tako kot zna s steklenicami. Ne ravno, da bi te metal po zraku, predvsem pa, da bi to spretnost uporabil še kje drugje ( saj veš, kaj mislimo). 

 

4. Nasprotja se privlačijo

 

On je bil iz popolnoma drugega planeta kot ti. Poslušal je punk, imel tatuje, raztrgane hlače in bil zanemarjenega videza. Ampak tisti njegov nasmeh in karizma, sta bila noro privlačna, deloval pa je tudi ekstremno skrivnosten, kar te je še bolj vleklo k njemu. Ti, ki si cele dneve posvečala baletu in bila kot iz škatlice, pa si tega nisi upala na glas priznati.  Že razmišljanje o tem je bilo noro. Pa saj sanjati je vedno lepo.

 

5. Fantov prijatelj

 

Od tvojega fanta prijatelj - ni vrag, da nisi vsaj enkrat pa čeprav zgolj za sekundo, pomislila nanj. Saj nisi dejansko mislila, da bi bila z njim, ampak če bi živela nekje na nekem drugem planetu, poudarjamo – nekje, nekoč, na drugem planetu in ne bi bila s sedanjim fantom ... hm, potem bi verjetno že premislila.

 

6. Od prijateljice fant

 

Prepovedan sadež, ampak, če se nisi nikoli v življenju, niti za sekundo predstavljala kako bi bilo, če bi bila ti tista, ki bi bila z njim pa čeprav le za en skok med rjuhe, potem lažeš sama sebi ali pa ima tvoja prijateljica zelo slab okus za fante.

 

7. Baraba

 

Lepa dekleta, ljubijo barabe. Ker so tako samozavestni in nedostopni, predvsem pa samosvoji. Največkrat pa se tak odnos zaključi z zlomljenim srcem.  

 

 

 

 

8. Avtoritativen fant

 

Gre za starejšega moškega, ki je izkušen in ima že določeno kilometrino v svojem življenju. Lahko, da je šlo za tvojega profesorja, poročenega družinskega prijatelja ali pa gre za tvojega šefa v službi. Njegova energija je tista, ki te privlači in ga hkrati dela seksi. Kljub temu, da je popolnoma nedosegljiv moški in te prevzemajo prepovedane misli, je to zate še bolj privlačno in sanjarjenje o njemu je postalo sila zanimivo.

 

9.  Mogoče se bosta srečala enkrat v drugem življenju

 

Ko si bila ti samska, je bil on zaseden ali obratno. In ko sta bila oba končno med poletnimi počitnicami v mestu, se on odloči, da se bo pridružil nekem društvu in si tako zapolnil svoj prosti čas. Glej ga zlomka in spet sta se zgrešila. Sorodna duša? 

 

10. Sodelovec

 

Že nekaj časa sta sodelavca, pa ga še nisi podrobneje analizirala ali ti je privlačen ali ne. Ampak konec koncev, je včasih dobro odlepiti oči od ekrana in si jih spočiti na kakšnemu dokaj privlačnemu sodelavcu. Kljub temu, da je v resnici popolen dolgočasnež, je dobro za oči in tvoje psihično zdravje.

 

11. Nikoli se ne bo zaljubil vate

 

Ni važno kaj narediš, ta fant ne bo nate nikoli gledal kot na osebo, ki bi jo lahko ljubil. Ne zato, ker pač ne bi bila dobra  ali lepa oseba, ampak preprosto nisi njegov tip človeka. Na koncu se sprijazniš s tem, ampak sama pri sebi še vedno sanjariš o tem, da se nekje mečkata.

 

12. Tisti ''prijatelj'', ki čez noč postane privlačen

 

Kaj se je zgodilo z njim od lani pa vse do letos? Hm, je zrastel? Ne vem, je začel obiskovati fitnes ali je spremenil pričesko? No, saj nič nočeš, ker sta le prijatelja. Poudarjam le prijatelja in tako bo ostalo.. Ampak glej ga zlomka, postal je prava paša za oči. 

 

13. Fant, ki si ga videla le enkrat v življenju

 

Oh, bilo je nekaj let nazaj, ko si ga srečala na postaji. Sedel je nasproti tebe, v najlepši majici kar si jih kdaj videla, s popolno pričesko, pa tiste njegove roke – joj in imel je nasmeh, ki bi obudil še mrtve. In kljub temu, da si nista namenila niti ene besede, globoko v sebi veš, da ko sta se pogledala je bila neka kemija. Zagotovo.