Quantcast
Radio1_v_zivo


NASVETI IZ LETA 1938: Ženske bi se morale držati teh pravil, če želijo najti moža!
Ljubezen in odnosi | 13. 5. 2017 5:11
''Ne pijete preveč, poslušajte nas in ne bodite preveč čustvene!''
Ključne besede:     nasveti    ženske    leto 1938    moški    upoštevanje    smešno    zmenek
''Ne napijte se pred moškim!''

Pisalo se je leto 1938, ko je izšel članek napisan v reviji Click Parade v katerem so bili nasveti za samske ženske, ki so si želele končno najti moža. Nasveti bi bili v današnjem času smešni, a so očitno takrat delovali in bi jih morda morala kakšna ženska upoštevati še danes.


NASVETI ZA ŽENSKE, KI ŽELIJO NAJTI MOŽA:Ne govorite pred moškim o svojih oblekah,
 saj ga to ne zanima. Raje poslušajte, kaj govori on in posvetite pozornost stvarem, ki zanimajo njega.
Ne klepetajte preveč z natakarjem
in mu ne razlagajte, kako ter s kom ste preživele svoj dan. Moški, ki je z vami želi vašo pozornost, zato ga ne ignorirajte.
Moški nimajo radi žensk katerim posodijo svoj robček, one pa ga umažejo s svojo šminko. Šminko imejte takrat, ko ste same in ne takrat, kadar ste z njim.
Ne bodite čustvene in ne poskušajte ga prepričati, da reče nekaj, kar ne želi, sploh pa ne manipulirajte z njegovimi čustvi. Moški ne marajo solz, sploh pa ne na javnih mestih.
Ženska, ki je v svojih dejanjih neprevidna ne bo nikoli zapeljala gentelmana, zato naj med plesom ne govori, ampak naj bo tiho in takrat le pleše.
Ne bodite v javnosti preveč intimne in čustvene do moškega. Vsa čustva in preveliko izkazovanje ljubezni v javnosti moškega sramoti in ponižuje.
Ne napadajte drugih moških, sploh, če ste spile preveč alkohola. Če boste to počele medtem, ko z moškim sedita za isto mizo, vas ne bo več poklical!
Ne pijte preveč saj moški od vas pričakuje, da se cel večer obnašate pristojno. Zaradi pijače večina žensk izpade smešno.
Prav tako pa se ne napijte preveč in ne drznite si, da zaradi tega celo izgubite zavest, saj vas vaš spremljevalec ne bo nikoli več poklical.
Uredite se v svoji sobi in ne pred moškim, saj ga to preveč draži. Vedno bodite pripravljene, ko moški pride po vas in ne dovolite, da bi vas čakal. Pričakajte ga z nasmehom!
Ne sedite v neobičajnih pozah in nikoli ne dajajte vtisa, da vam je dolgčas, tudi, če vam je res. Če že morate žvečiti žvečilko (kar se ne priporoča) jo dajte potiho in vedno z zaprtimi usti.
Ne uporabljajte ogledala v avtu za to, da si popravite ličila. Moški potrebuje ogledalo tekom cele vožnje in ne bo preveč zadovoljen, če se bo moral obračati za njim, medtem, ko si bo ženska popravljala šminko. 
Če potrebujete nedrček, nosite ga! Ne vlecite zaradi tega obleke gor in pazite, da se vam najlonke ne nagubajo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del