Quantcast
Radio1_v_zivo


6 krajev, kjer poleti NI dobro SEKSATI!
Ljubezen & seks | 22. 5. 2017 14:16
Čeprav je v filmih to romantično, je v realnosti lahko NEVARNO
Ključne besede:     seks nasveti    ženske    moški    seks    mesta
Seks v morju ni ravno najboljša ideja ...

Prihajajo vroči dnevi, v katerih se radi prepustimo strastem in se velikokrat nagonsko odločimo za spolne odnose, pri tem pa ne izbiramo primernega kraja, ampak se v tistem trenutku in na tistem mestu odločimo za potešitev potrebe, če smo kolikor toliko sami in ne ravno na očeh javnosti. Čeprav smo lahko po duši avanturisti in smo dovzetni za spremembe, pa ni vsak kraj primeren za seks. Tukaj je 6 mest, ki niso najbolj primerna, verjamemo pa, da jih je še veliko, tako da pamet v glavo, četudi so te v tistem trenutku prevzele strasti.1. V AVTU - MED VOŽNJO

Verjetno ni potrebno razlagati, da je to nevarno. Ena tretjina tistih, ki so že poizkusili seksati med vožnjo, so povedali, da so samo še pospešili hitrost, druga tretjina je priznala, da so večkrat pri tem zapeljali s ceste in 11% je priznalo, da so celo izpustili volan iz rok. Tako da - raje parkiraj svoj avto in opravi svoje. :)

2. V BAZENU


Še enkrat, ja, to je res mogoče videti seksi v filmih, ker je voda kul in pa tudi seks, ampak veš, kaj pa ni kul? Da klor vpliva na pH tvoje vagine tako močno, da lahko stakneš infekcijo. 


3. V MORJU

Vsak si želi poizkusiti seksati v morju, saj je to zelo romantično ... sploh ob sončnem zahodu, ko nikogar ni več na plaži. Morje je eden najlepših in najbolj odprtih prostorov, v katerih si lahko, poleg tega pa v njem ni klora. In če imaš srečo, potem vidiš dno in se počutiš kot da si del podvodnega sveta. Vendar pa ni vedno vse tako rožnato. Pri nekem italijanskem paru, ki je seksal v morju, se ni vse dobro končalo, saj se je njej nožnica skrčila, tako da sta obtičala "skupaj". To je bila zagotovo ena bolj sramotnih voženj z rešilnim vozilom. Kljub temu pa tudi v morju lahko stakneš kakšno infekcijo.


4. NA BALKONU

Balkoni so čudoviti in če te ni strah višine, je kar smiselno seksati tam. Vendar pa je stvar takšna: Ljudje večkrat umrejo zaradi takšnih podvigov. Tako da ni vredno.


5. NA PEŠČENI PLAŽI

Verjetno te je že veliko filmov prepričalo, da je to noro kul, saj se kotališ po pesku v objemu s svojo predrago osebo (čeprav ... kdo se pa še kotali med seksom?), vendar pa bi se takšen seks lahko končal v bolečinah, z urezninami in celo z infekcijo. Poleg tega pa se ti lahko zgodi, da imaš pesek v prav vseh telesnih luknjah ... katere to so, si predstavljaj sam! :)

6. V PRENOSNIH WC KABINAH

Če se lotiš tega podviga, lahko dobiš najmanj 5 različnih infekcij, tako da raje opravi to v kakšnem umazanem šotoru, če že ... Bo veliko boljša rešitev! :)