Quantcast
Radio1_v_zivo


PRVIH 10 LIDLA IN RADIA 1
Nagrajujemo | 26. 5. 2017 10:13
Zate imamo mesec BREZPLAČNIH NAKUPOV v Lidlu!
Ključne besede:     Lidl    rojstni dan    hiti    brezplačni nakupi
Srečna nagrajenka Irena.

Lidl Slovenija in Radio 1 letos praznujeta 10. rojstni dan

 

Kaj vse se nam je zgodilo v zadnjem desetletju? Koliko hitov se je zvrstilo in kaj vse nas je v tem času navdihnilo?

 

Ob 10. rojstnem dnevu smo skupaj z Lidlom pripravili prav posebno akcijo, v kateri iščemo hite zadnjih 10 letih, ki so navdihnili naše poslušalce.

Srečna nagrajenka je Irena Lap iz Mengša, ki bo kar 1 mesec nakupovala BREZPLAČNO v Lidlu.

 

Kako lahko sodeluješ?

 

Izpolni spodnjo prijavnico in nam zaupaj hit, ki te je v zadnjem desetletju navdihnil, ter nam zaupaj razlog, zakaj si izbral prav to pesem. Lahko pa nam zaupaš tudi dogodek, ki te je v zadnjih 10-ih letih navdihnil.

 

Z malo sreče ti bo tvoj hit zadnjega desetletja prinesel super nagrado – MESEC BREZPLAČNIH NAKUPOV V LIDLU! 

 

Skupaj s poslušalci bomo odštevali zadnje dni do zaključka velike rojstnodnevne akcije podjetja Lidl Slovenija. Za zaključek pa bomo organizirali še super glasbeni vikend, posvečen vsem pesmim in dogodkom, ki so nas navdihovali zadnjih 10 let.

 

 

10 let, 10 tednov, 10 dni presenečenj za vse!

 

Tudi za ekipo Radia 1, Lidl nas je namreč presenetil s svojimi okusnimi sladoledi Gelatelli, ki so kot nalašč za te vroče dni.

 

Od četrtka, 18. maja, do srede, 24. maja, lahko v njih uživate ceneje, saj vam takrat Lidl Slovenija ob svoji 10. obletnici nudi 10% popust na vse sladolede Gelatelli.
 

Deseti rojstni dan je Lidl Slovenija izkoristil za praznovanje svojih dosežkov in se hkrati zahvalil zvestim kupcem, ki radi posegajo po kakovostnih in cenovno ugodnih Lidlovih izdelkih. Celotno praznovanje so posvetili življenju z navdihom in veselju ob majhnih pozornostih. V sodelovanju z agencijo Luna\TBWA so pripravili novo komunikacijsko akcijo »Praznujte z nami, živite z navdihom«, ki bo odmevala skozi vse leto.

 

Odmeven uvod v praznovanje je Lidlova velika nagradna igra za kupce, ki podarja več kot 100.000 takojšnjih nagrad, tedenska žrebanja ter glavno nagrado – 10 let brezplačnih nakupov v Lidlu. Poleg tega pa vsak teden podarja tudi 10-odstotni popust na izbrane izdelke Lidlovih blagvnih znamk. Ta teden sta to blagovni znamki ekoloških čistil W5 in slastni sladoledi Gelatelli.

 

Praznujte z Lidlom, živite z navdihom!

 

Za več informacij obišči www.lidl.si

 

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del