Quantcast
Radio1_v_zivo


ROI Spa: Odkrijte blagodejnost termomineralne vode
Oglas | 10. 5. 2017 11:02
Privoščite si čisti užitek v luksuzni atmosferi novo odprtega ROI Spa centra
Ključne besede:     ROI Spa center    
Privoščite si čisti užitek v luksuzni atmosferi novo odprtega ROI Spa centra.

V luksuznem ROI Spa centru je večtisočletno spoznanje o blagodejnosti vode »vključeno« v vrhunski, supermoderni wellness. Gre za popoln prostor za povrnitev življenjskih moči in vitalnosti, zahvaljujoč sprostitvenim savnam in termomineralni vodi, na osnovi katerih temeljijo skrbno kreirani tretmaji. 

 

V pravljični pokrajini Rogaške Slatine si na osnovi znane legende prav z lahkoto domišljate krilatega konja Pegaza, ki udari s kopitom ob tla, iz katerih priteče zdravilna mineralna voda. Starodavno ime rogaških vrelcev in vode je Roitschocrene, od koder tudi izvira ime novo odprtega ROI Spa centra. Naziv „čista fantazija“ najbolje opiše doživetje v njem.

 

Mineralna voda iz slatinskih vrelcev po količini magnezija prekaša vse ostale mineralne vode na svetu. A ravno magnezij je življenjski mineral, ki sodeluje pri več kot 300 procesih v človeškem organizmu.

Tako kot magnezij oskrbuje naše telo z življenjsko energijo na neverjetno veliko načinov, tako novi ROI Spa center nudi najširšo paleto tretmajev za lepoto in zdravje, katerih učinek je prerojenost.  

 

Fotogalerija: Rogaška Hotels & ROI Spa (11 slik)

Oglejte si galerijo slik
Foto: Borna Subota

 

Na 1200 kvadratnih metrih novega ROI Spa centra se razprostirajo dve finski savni, turška, infrardeča, slana in zeliščna savna idr. Okrepčilno moč vode boste občutili v tušu doživetij in zunanjem ohlajevalnem bazenu s temperaturo od 22 do 26 stopinj Celzija. Sprostite se lahko na terasi za sončenje, v tepidariju (prostoru z ogrevanimi ležišči) ali v enem od kotičkov za sprostitev z udobnimi sedišči (fotelji) in posebnimi svetlobnimi učinki.

 

Arhitekt novega luksuznega Spa centra, Matjaž Durjava je s svojevrstno detoksikacijo prostora podprl terapevtske metode čiščenja in uravnoteženje organizma. ROI Spa center je prostoren, zračen in udoben na (samo na izgled) povsem enostaven način: ponaša se z velikim in zračnim prostorom; krasijo ga diskretne barvne kombinacije, med katerimi prevladujejo kombinacije bež, bele in (temno) rjave barve, ter čiste linije pohištva in sanitarij. Okrasni predmeti in sobno zelenje se pojavljajo le minimalistično, da ne bi zasičili ambienta.

 

Rogaška Hotels & ROI Spa, v sklopu katerega se nahajata Grand Hotel Sava****superior in Hotel Zagreb****, nudi želeno udobnost in gurmanske užitke v À' la carte restavraciji Kaiser, ki se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji.

 

V sklopu Grand Hotela Sava****superior se nahaja Kongresni center Rogaška. Ker je hotelski kompleks umeščen v sam cvetlični park, je prav poseben užitek organizirati prezentacijo, seminar ali delavnico v okrožju neokrnjene narave.

 

Nekoč so na izvir zdravja v Rogaško Slatino prihajale mnoge znane osebnosti, kot so Franz Liszt, ban Peter Zrinski, kraljeve družine Habsburg in Bonaparte, danes pa vam tukaj ponujajo kraljevski tretma za zdravje in lepote. Privoščite si čisti užitek v luksuzni atmosferi novo odprtega ROI Spa centra.

 

 

INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/rogaska.si/ 

FACEBOOK:

fb.com/gh.sava/ - slovenska stran FB

www.facebook.com/RoiMedicoSpa – ROI  MEDICO & SPA

www.facebook.com/restavracija.kaiser - RESTAVRACIJA KAISER

www.facebook.com/porocnaPravljicaRogaska - POROČNA PRAVLJICA

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del