Quantcast
Radio1_v_zivo


To je 9 horoskopskih znamenj, ki gredo najbolje skupaj!
Horoskop | 5. 5. 2017 5:38
Najboljše kombinacije za uspešen odnos - preveri, če si med njimi
Ključne besede:     horoskop    znamenja    odnos    pari
Usojeni horoskopski znaki

1. Oven & Lev

Oven in lev imata močno vez, ki jo je težko pretrgati. Ta dva znaka imata podobna čustva strasti, kot tudi podobne vrline. Čeprav se lahko znajdeta v precej strastnih konfliktih, ki vsebujejo preklinjanje in zmerjanje, vendar nobeden od teh znakov ne jemlje tega preveč resno.


2. Devica & Bik

Devica in bik sta oba prizemljena in mirna znaka. Oba sta rojena zaščitnika in skrbnika. Toda bik bo kmalu ugotovil, da več dela za to razmerje. Tako bik kot devica si oba prizadevata za varnost v odnosu in to lahko najdeta v njunem odnosu. Device potrebujejo stabilnega partnerja in to lahko dobijo pri biku.


3. Rak & Ribi

Odnos med rakom in ribami se bo zdel tako popoln, da je prelepo, da bi bilo res. Ravnotežje teh znakov prinaša sožitje v njun odnos. Toda raki bi morali biti previdni, da ne bodo zahtevali preveč od svojega ribjega partnerja. Če se nezasluženo zahteva ljubezen in pozornost, potem to lahko hitro zaduši ribi. Oba znaka se lahko veliko naučita drug od drugega in zaradi njune podobne narave čustev, sta odlična kombinacija.
4. Lev & Strelec


Ta znaka sta ognjena znaka, kar pomeni, da se nagibata k razmerju, ki je vroče in zahtevno. Njuna povezanost v spalnici je zelo močna in oba znaka sta precej avanturistična. Njuno zaupanje drug drugemu je prav tako zelo močno, vendar pa lahko pride tudi do težav na obzorju. Zaradi muhastega značaja strelca, se lahko zelo hitro zaljubijo in "odljubijo".


5. Tehtnica & Dvojčka

Tehtnica in dvojčka nista vedno najboljša kombinacija, vendar pa imata potencial, da sta lahko eden najboljših parov. Če bo tehtnica dvojčku omogočila samostojnost in prostor, ki ga potrebuje, potem bo dvojček njen za vedno! Te kombinacije parov se zelo dobro razumejo na čustvenem področju, tudi zaupanje je močno. Glede na to, da je tehtnica tako prepričana v svojega dvojčka, bosta lahko premikala meje.


6. Bik & Kozorog

Čeprav so kozorogi na začetku manj odprti kot biki, imata ta dva znaka lahko zelo stabilno in dolgotrajno romantično razmerje. Kozorogi so pridni, ko se odločijo, da bodo neko stvar izpeljali in prav zaradi tega, bodo zmožni prebroditi težke čase v razmerju z bikom. Bika bo pritegnila kozorogova umetniška narava in ko kozorog enkrat spusti svoje zidove, bo njuna povezava postala globlja.
7. Škorpijon & Rak


Ko gre za odnos med škorpijonom in rakom, ga lahko enostavno definiramo kot ljubezen na prvi pogled. Kemija med škorpijonom in rakom je lahko tako magnetna, da ji drugi zavidajo. Ta vodna znaka si prizadevata stabilnost v svojem življenju in odnosih, to pa bosta tudi našla drug pri drugem. 


8. Oven & Vodnar

Mogoče je težko verjeti, da sta ognjeno znamenje oven in zračno znamenje vodnar zelo združljiva, toda ogenj potrebuje zrak, da sploh gori. Neodvisna narava obeh znakov pomeni, da bo ta par zelo razumel drug drugega. Oven in vodnar ne potrebujeta drug drugega, da bi preživela in ravno to je tisto, kar jima je všeč pri njunem odnosu. Prav tako si delita isti smisel za humor in se nagibata k optimističnemu pogledu na njun odnos in njuno življenje skupaj.


9. Ribi & Škorpijon

Ribi in škorpijon imata najboljšo komunikacijo od vseh znakov. Ribe zelo razumejo svoje partnerje škorpijone. Ko enkrat spustijo svoje zidove, bodo pogovori stekli zelo gladko. Če ne bo škorpijon postal preveč obseden z občutljivimi ribami, bo ta zveza lahko zelo globoka in dolgotrajna.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del