Quantcast
Radio1_v_zivo


VROČE: BQL navdušila studio, goreč oboževalec slekel oblačila in jih vrgel v Roka in Aneja!
Denis Avdić Show | 3. 5. 2017 10:22
Najstniška senzacija na Radiu 1
Ključne besede:     BQL    v živo    Denis Avdić Show
Kako se fanta znajdeta pod pritiskom ... plišastih igrač in golih moških? :)

Prvi delovni dan po prvomajskih praznikih smo "proslavili" v stilu, saj sta bila z nami posebna gosta, Anej in Rok, najstniška glasbena senzacija bolj znana kot duet BQL. Namesto Avdića sta sedla za mikrofon in skupaj z Jano ter Miho vodila jutranji program. V štirih urah programa sta nama navihana najstnika zaupala marsikatero (sočno) podrobnost iz njunega življenja, tudi o tem, da ju "pecajo" mame oboževalk!  :)

 

BQL priznala marsikaj, recitirala pa tudi Zdravljico ... v črnogorščini :)

 

Ker pa jasno brez petja ne gre, sta nam zapela tudi svojo uspešnico, no, vsaj poskusila sta, saj smo jima malce nagajali. :) 

Simpatična koroška brata sta na slovensko glasbeno sceno prodrla s pesmijo Muza, ki si jo zagotovo večkrat ujel preko radijskih valov, tudi naših. A največjo evforijo sta povzročila z nastopom na izboru pesmi za Evrovizijo, kjer sta predstavila pesem Heart of gold in navdušila gledalce, ki so jima dali tudi največ glasov in sta tako postala zmagovalca občinstva. Fanta imata naslednji mesec tudi prvi samostojni koncert v Cerkljah na Gorenjskem, v kratkem pa bosta predstavila tudi težko pričakovani video za njun hit Heart of Gold.