Radio1_v_zivo


5. 5. 2017 15:47
ULTIMATIVNI PIKNIK ČEKLIST
Pripeljemo ti piknik ... s PP kamiončkom!
Ključne besede:    Perutnina Ptuj   piknik
Kaj ne sme manjkati na tvojem pikniku?

Končno je tukaj, pomlad! Čas, ko smo lahko več zunaj, ko so temperature prave za odlično druženje in kulinarično doživetje v naravi! Na kratko ... čas za dober PP Piknik!

 

Na pobudo Perutnine Ptuj, ki ima dobrote za vsak kraljevi piknik, smo se na Radiu 1 odločili, da skupaj s poslušalci pripravimo ultimativni seznam - čeklist za najboljši PP Piknik! Seznam, na katerem bo vse in s katerim ne boš nikoli v zagati! Seznam, ki ti bo garantiral, da bodo tvoji pikniki postali legendarni in najboljši daleč naokoli! Pa naj bo to z družino, sosedi, prijatelji, otroci ali pa romantičen v dvoje!

 

Se nič ne spomniš?

 

Če ti malo pomagamo … kaj pa odpirač za flaše oz. buteljke? Bi res rad sedel za mizo in gledal flašo dobrega vina, ki bi se prilegla k piknik dobrotam Perutnine Ptuj, ti pa v svoji košari nimaš odpirača …

Zato se prijavi v spodnjo prijavnico in zapiši seznam, kaj mora biti na tvojem kraljevem pikniku, ozima kaj ne sme manjkati!

 

Nekaj je jasno, v Perutnini Ptuj vedo česa NE rabiš na Pikniku. Zato so njihove žar dobrote BREZ dodatkov, BREZ E–jev in BREZ ostalih aditivov. Samo najboljše in najbolj sveže perutninsko meso! Mimogrede … Si že kdaj slišal za pEknEk??

 

 

 

In nagrada?

 

Poleg tega, da bomo najboljše ideje za piknik oblikovali v poseben Piknik čeklist, bomo izbrali še 2 srečneža, ki jima bomo pripravili PP Piknik, čisto po njunem okusu! Pravzaprav bomo piknik pripeljali kar direktno k njima s PP kamiončkom.

 

Doživi PP Piknik kot ga še ni bilo!

 

 

 

PERUTNINA PTUJ -  PIKNIK 2017

 

 

PRVA PIKNIK LINIJA BREZ E-JEV IN BREZ ADITIVOV

 

NOVOST IZ PERUTNINE PTUJ - PIKNIK LINIJA Z NARAVNIMI AROMAMI IN ZAČIMBAMI

 

 

V Perutnini Ptuj začimbne mešanice nastajajo v lastni mešalnici, s čimer se ponaša le redkokateri prehranski obrat v Evropi, v Sloveniji pa zgolj Perutnina Ptuj. V skladu s politiko zagotavljanja najvišje kakovosti, varnosti in sledljivosti na vsakem koraku od njive do vilice tako tudi pri ustvarjanju značilnih in nadvse priljubljenih okusov posebno pozornost posvečajo kakovosti in popolni sledljivosti sestavin.

 

 

S posluhom za želje in pričakovanja sodobnih potrošnikov, sledenju najnovejšim trendom in smernicam zdravega prehranjevanja so pred letošnjo piknik sezono naredili korak dlje in razvili piknik linijo brez E-jev in brez aditivov.

To pomeni, da so v izdelkih uspešno zamenjali umetne sestavine z naravnimi in tako dosegli antioksidativni učinek in učinek konzerviranja po naravni poti. Pri razvoju nove piknik linije so sodelovali strokovnjaki različnih področij, od živilske tehnologije, kakovosti, laboratorija in marketinga.

 

Novo Piknik linijo iz Perutnine Ptuj sestavljajo sveži in najbolj kakovostni ter iskani deli piščančjega in puranjega mesa iz lastne vzreje (slovensko poreklo). Ljubitelji piknik dobrot lahko izbirajo med številnimi dobrotami za žar.

Pri tem med najbolj zaželene uvrščamo okusno pripravljene sveže piščančje ražnjiče, fit in pikantna piščančja nabodalca, BBQ krilca, Grill in ognjene perutničke, BBQ piščančji in puranji steak, marinirana piščančja stegna s pikantno texas marinado, …

 

Za mlajše ljubitelje piknikov pa nikakor ne smejo manjkati piščančji ali puranji čevapčiči,  piščančje in puranje pleskavice in za gurmane še gurmanska pleskavica iz puranjega mesa s sirom.

 

Poskusite razliko in pripravite piknik s perutninskim mesom ter obilo zelenjave. Morda se je včasih slišalo čudno, »piščančji čevapi«, ampak hitro boste ugotovili nekaj: pri uživanju perutninskih specialitet z žara, ki so povrhu vsega še brez umetnih dodatkov, se boste počutili odlično tudi PO pikniku in ne samo NA pikniku.   

 

Pravila za sodelovanje

 

 

PP ČEKLIST
 
 
Sorodne vsebine:
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja